Όλη η Άρσεναλ και ο Χάαλαντ μόνος του: Τι είπε στον Σκέλι και έκανε τους Σαλιμπά – Γκάμπριελ να «μπουν» στον καυγά;

Ο 17άχρονος Λιούις Σκέλι δεν φοβήθηκε τον Έρλινγκ Χάαλαντ, ο Νορβηγός ξαφνιάστηκε και τον ρώτησε «ποιος είσαι». Το άκουσαν ο Γκάμπριελ με τον Σαλιμπά και «μπήκαν» απευθείας στον καυγά, στο φινάλε του Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ!



Όλη η Άρσεναλ και ο Χάαλαντ μόνος του: Τι είπε στον Σκέλι και έκανε τους Σαλιμπά – Γκάμπριελ να «μπουν» στον καυγά;

Μεγάλη ένταση επικράτησε, όπως είδαμε και μέσω της τηλεόρασης, στο φινάλε της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Σίτι με την Άρσεναλ, με τον Έρλινγκ Χάαλαντ να βρίσκεται στο επίκεντρο αυτής.

Η αλήθεια είναι πως λίγοι κατάλαβαν τι ακριβώς είχε συμβεί εκείνη την στιγμή, αλλά όλα ξεκίνησαν και… τελείωσαν από τον Νορβηγό.

Η σέντρα έγινε, εκκρεμούσε απλά ένα γέμισμα, και η μπάλα έφτασε στον Νταβίντ Ράγια. Ο Χάαλαντ επιχείρησε να τον πιέσει, ο Τόμας Πάρτεϊ μπήκε μπροστά του και ο «Viking» τον «γκρέμισε».

Ο πρώτος που έτρεξε να υπερασπιστεί τον Γκανέζο μέσο ήταν ο νεαρός Λιούις Σκέλι, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στην Premier League με την Άρσεναλ. Απόρησε ο Χάαλαντ και ευθύς αμέσως του είπε ‘who the f*** are you’!

Και κάπως έτσι, μπήκαν στην «συζήτηση» ο Γκάμπριελ με τον Σαλιμπά, προκειμένου ο Χάαλαντ να απομακρυνθεί και να τελειώσει το ματς!

Δημήτρης Μανάκος