Νέες δηλώσεις του Μπερνάρντο για την Άρσεναλ: «Τον χτύπησαν δύο φορές σε 10 λεπτά, δεν θα έπρεπε τα γκολ τους να μετρήσουν!»

Ο Μπερνάρντο Σίλβα «ξεσπά» ξανά κατά της Άρσεναλ με δηλώσεις του, λίγες ώρες μετά την αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι!



Νέες δηλώσεις του Μπερνάρντο για την Άρσεναλ: «Τον χτύπησαν δύο φορές σε 10 λεπτά, δεν θα έπρεπε τα γκολ τους να μετρήσουν!»

Φαίνεται πως είναι μακράν ο πιο εκνευρισμένος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι ο Μπερνάρντο Σίλβα, λίγες ώρες μετά την αναμέτρηση με την Άρσεναλ.

Αρχικά, μερικά λεπτά μετά το παιχνίδι μπήκε στη διαδικασία να συγκρίνει τους «κανονιέρηδες» με τη Λίβερπουλ, αναλογικά με τους τίτλους και τον τρόπο παιχνιδιού τους, ενώ αισίως μίλησε στη Mirror.

Και ξανά, «κατάφερε» να γίνει… viral με όσα είπε, κάνοντας λόγο για αδικία, για καθυστερήσεις, αφήνοντας «αιχμές» και για σκόπιμο τραυματισμό του Ρόδρι από τον Τόμας Πάρτεϊ.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Μπερνάρντο Σίλβα:

«Ένας παίκτης μας τραυματίστηκε, γιατί τον χτύπησαν δύο φορές σε 10 λεπτά. Στο πρώτο γκολ, ο διαιτητής φώναξε τον αρχηγό μας να του μιλήσει και δεν τον άφησε να είναι στη θέση του. Στο δεύτερο γκολ, μπλόκαραν τον γκολκίπερ μας και ο ρέφερι το επέτρεψε.

Έκαναν συνέχεια καθυστερήσεις, ενώ έχουμε πει να συζητηθεί αυτό με την FA. Έχουν πει πως θα το λύσουν, αλλά στο τέλος της ημέρας, δεν αλλάζει κάτι!»

Δημήτρης Μανάκος