Οι Μπερνάρντο και Στόουνς έχουν δίκιο: Η Άρσεναλ μάλλον… δουλεύει και το ροκάνισμα του χρόνου

Όσο μπορεί να καμαρώνει κανείς για την εξέλιξη της Άρσεναλ σε ομάδα διεκδίκησης του τίτλου στην Πρέμιερ, άλλο τόσο προκαλεί αρνητικές εντυπώσεις το γεγονός πως οι καθυστερήσεις και το «ροκάνισμα» του χρόνου, δείχνουν ν’ αποτελούν κομμάτια στα οποία… δουλεύει ο Αρτέτα.  



Οι Μπερνάρντο και Στόουνς έχουν δίκιο: Η Άρσεναλ μάλλον… δουλεύει και το ροκάνισμα του χρόνου

Η Σίτι πίεσε… σαν να μην υπήρχε αύριο, προκειμένου να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης, το απόγευμα της Κυριακής, καταφέρνοντας να διαμορφώσει το τελικό 2-2 απέναντι στους «κανονιέρηδες» των 10 παικτών με τον Στόουνς να σκοράρει στο 90’+8’.

Οι «πολίτες» ήταν έξαλλοι με τη συμπεριφορά των αντιπάλων τους στον αγωνιστικό χώρο και με τις παντελώς επιτηδευμένες καθυστερήσεις που έκαναν, πράγμα για το οποίο μίλησαν οι Μπερνάρντο Σίλβα και Στόουνς μετά το ματς. Και μάλιστα, τα στοιχεία που κυκλοφορούν, δικαιώνουν τους ποδοσφαιριστές του Πεπ για τα λεγόμενά τους…

Η Άρσεναλ έχει το μεγαλύτερο μέσο όρο λεπτών καθυστέρησης της επανέναρξης των παιχνιδιών, φτάνοντας στα 34 λεπτά, ενώ, στο ντέρμπι με τη Σίτι, «ροκανίστηκαν» 9 λεπτά και 4 δευτερόλεπτα μονάχα για τα ελεύθερα που εκτέλεσε ο Ράγια!

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης