Γκάμπριελ για Σίτι: «Έχουμε… πόλεμο, τώρα τους περιμένουμε στο Έμιρεϊτς»! (vid)

Ο Γκάμπριελ Μαγκαλιάες φαίνεται πως δεν θα ξεχάσει αυτό που του έκανε ο Χάαλαντ λίγο μετά το 2-2 της Σίτι στο Etihad και θα το δείξει στους «πολίτες» και τον Νορβηγό επιθετικό όταν εκείνοι επισκεφθούν αργότερα μέσα στη σεζόν το «Έμιρεϊτς».  



Γκάμπριελ για Σίτι: «Έχουμε… πόλεμο, τώρα τους περιμένουμε στο Έμιρεϊτς»! (vid)

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός ήταν εκείνος που στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους του ντέρμπι της Κυριακής είχε ολοκληρώσει την προσωρινή ανατροπή της Άρσεναλ στη γαλάζια πλευρά του Μάντσεστερ, με κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ. Ήταν το 14ο γκολ του με τον συγκεκριμένο τρόπο στην Πρέμιερ Λιγκ (από τα συνολικά 16 τέρματα), αλλά δεν κατάφερε να είναι αυτή η καθοριστική στιγμή για να προσφέρει τη νίκη στο σύνολο του Αρτέτα.

Ο Χάαλαντ τον στόχευσε και του πέταξε την μπάλα στο κεφάλι μόλις ο Στόουνς ισοφάρισε στο 2-2 του παιχνιδιού στο 90’ + 8’, αλλά ο Γκάμπριελ δεν θέλησε ν’ απαντήσει με αντίστοιχο τρόπο. Παρ’ όλα αυτά, οι δηλώσεις του είναι ενδεικτικές για τη «μάχη» που θα δούμε στο «Έμιρεϊτς» με τους δυο τους: «Έχουμε… πόλεμο με τη Σίτι και τώρα τους περιμένουμε πλέον στο σπίτι μας…» είπε μεταξύ άλλων.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης