Μια περιοχή γεμάτη Γιουνάιτεντ: Οι πρώτες εικόνες από το πρότζεκτ της ανέγερσης του νέου γηπέδου!

Αν μη τι άλλο, οι εικόνες ενός τέτοιου πρότζεκτ, είναι πάντοτε εντυπωσιακές. Και φυσικά προκαλούν δέος όσα σχεδιάστηκαν για να αποτυπώσουν τη μορφή που θα πάρει η περιοχή του «Ολντ Τράφορντ» με ένα νέο γήπεδο 100.000 θέσεων για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 



Μια περιοχή γεμάτη Γιουνάιτεντ: Οι πρώτες εικόνες από το πρότζεκτ της ανέγερσης του νέου γηπέδου!

Μαζί και με την έρευνα στην οποία έγινε λόγος για συνεισφορά 7,4 δισεκατομμυρίων λιρών στην οικονομία της Βρετανίας σε περίπτωση που υλοποιηθεί όπως ακριβώς σχεδιάζεται, το πρότζεκτ της ανάπλασης της περιοχής στο «Ολντ Τράφορντ» μαζί και με την ανέγερση νέου γηπέδου, κυκλοφόρησαν και οι πρώτες εικόνες απ' αυτό το όραμα. 

Οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το τελευταίο διάστημα φέρονται να κλίνουν προς τη δημιουργία μιας νέας έδρας για το κλαμπ κι όχι προς την πραγματοποίηση βελτιωτικών έργων στο υπάρχον γήπεδο. Το γενικότερο πρότζεκτ θα περιλαβάνει επίσης 92.000 νέες θέσεις εργασίας, 17.000 νέες κατοικίες και θα γίνει πόλος έλξης για 1,8 εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως!

Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, αν μη τι άλλο, οι πρώτες εικόνες από αυτό που θα ήθελαν να φτιάξουν οι «κόκκινοι διάβολοι» με την ανάπλαση της περιοχής στην οποία θα εδρεύει το γήπεδο, προκαλούν θετικότατες εντυπώσεις...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης