Υπέροχη Νιούκαστλ, δώρισε ποσό στη Γουίμπλεντον για να ξαναφτιάξει τον κατεστραμμένο αγωνιστικό χώρο στο γήπεδο!

Μια από τις ιστορίες που αποδεικνύουν γιατί το αγγλικό ποδόσφαιρο είναι υπέροχο! Η Νιούκαστλ δώρισε 15.000 λίρες στη Γουίμπλεντον για να ξαναφτιάξει τον αγωνιστικό χώρο που καταστράφηκε μετά από πρόσφατη νεροποντή και αυτή η προσφορά από τις «καρακάξες» συμπλήρωσε το ποσό που είχε ανάγκη η αντίπαλος της ομάδας του Χάου στο Λιγκ Καπ! 



Υπέροχη Νιούκαστλ, δώρισε ποσό στη Γουίμπλεντον για να ξαναφτιάξει τον κατεστραμμένο αγωνιστικό χώρο στο γήπεδο!

Αν και αρχικά το παιχνίδι δεν ήταν δυνατό να διεξαχθεί μετά τη σημαντική ζημιά που προκλήθηκε στο γήπεδο της Γουίμπλεντον, τελικά έγινε αλλαγή έδρας και η αναμέτρηση με τη Νιούκαστλ θα γίνει την 1η Οκτωβρίου στο St. James' Park μετά και από την απόφαση που έλαβαν οι «καρακάξες» ώστε να βοηθήσουν. 

Μάλιστα, δεν έμειναν εκεί, αφού δώρισαν και 15.000 λίρες στην αντίπαλό τους, έπειτα από καμπάνια που είχε ξεκινήσει για τη συγκέντρωση του απαιτούμενο ποσού! 

Παράλληλα, στη Γουίμπλεντον θα λάβουν και ένα μέρος των εσόδων του αγώνα για τον 3ο γύρο του Λιγκ Καπ, όπως ορίζεται από τον κανονισμό και κάπως έτσι θα μπορέσουν άμεσα να διορθώσουν τον αγωνιστικό χώρο και να τεθεί στο γήπεδο στη διάθεση της ομάδας. 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης