Πρωτοφανής ενότητα στην Τσέλσι: Το μεγαλύτερο κέρδος του Μαρέσκα (vids)

Το καλοκαίρι αγχωνόταν για τους παίκτες που θα έπρεπε να «κόψει» κι όλους εκείνους που θα απάρτιζαν το φετινό ρόστερ. Φτάσαμε τέλη Σεπτέμβρη και η Τσέλσι δείχνει τόσο ενωμένη, που δεν θυμάται εύκολα κανείς από πότε έχει να παρατηρηθεί κάτι τέτοιο στους «μπλε». Κι αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος του Έντσο Μαρέσκα.  



Πρωτοφανής ενότητα στην Τσέλσι: Το μεγαλύτερο κέρδος του Μαρέσκα (vids)

Όσοι έπαιξαν απέναντι στην Μπάροου, το χάρηκαν και με το παραπάνω. Και είναι λογικό οι μεγάλες νίκες να φέρνουν ευφορία, ακόμα κι αν αυτή αποδειχθεί πρόσκαιρη.

Οι «μπλε» του Λονδίνου πέτυχαν πέντε γκολ με ωραίες συνεργασίες, ο Ενκουνκού έφτασε στο χατ-τρικ, ο Φέλιξ βρέθηκε σε φοβερή βραδιά, ο Μούντρικ αντί να το πάρει πάνω του «πρόσφερε» γκολ στον Πέδρο Νέτο, ενώ, παραχωρήθηκε το περιβραχιόνιο με τιμή και στον Μπεν Τσίλγουελ όταν εκείνος πήρε χρόνο συμμετοχής.

Στο φινάλε της αναμέτρησης, εκείνοι που δεν αγωνίστηκαν στο ματς του 3ου γύρου του Λιγκ Καπ, είχαν κατέβει όλοι στον αγωνιστικό χώρο και περίμεναν τους συμπαίκτες τους για να τους συγχαρούν. Και αυτό είναι κάτι που δεν το έχουμε δει ή δεν το έχουμε ως νωπή ανάμνηση από τους «μπλε». Και αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος του Έντσο Μαρέσκα, προτού φτάσει στο σημείο να παρουσιάσει ολοκληρωμένη τη δουλειά του.

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης