Το «πούλμαν» της Άρσεναλ σχολιάζουν στην Αγγλία, αλλά... ξέχασαν τι συνέβη στο 1-1 του Καλαφιόρι! (pic)

Ποικίλα είναι τα σχόλια σε βάρος της Άρσεναλ, μετά την αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι, αναφορικά με την τακτική που «υιοθέτησε» ο Μικέλ Αρτέτα. Ξεχνούν όμως πώς αμύνθηκε η γηπεδούχος στη φάση του 1-1 από τον Ρικάρντο Καλαφιόρι!



Το «πούλμαν» της Άρσεναλ σχολιάζουν στην Αγγλία, αλλά... ξέχασαν τι συνέβη στο 1-1 του Καλαφιόρι! (pic)

Μία ιδιαίτερα μεγάλη συζήτηση φαίνεται πως έχει κάνει την εμφάνισή της στην Αγγλία, αναφορικά με την τακτική που επέλεξε να εφαρμόσει ο Μικέλ Αρτέτα, στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Άρσεναλ.

Και προφανώς, άπαντες κάνουν λόγο για το δεύτερο ημίχρονο της συνάντησης, όταν οι «κανονιέρηδες» έμειναν με παίκτη λιγότερο, εξαιτίας της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε ο Λεάντρο Τροσάρ.

«Το πούλμαν της Άρσεναλ», «οι πολλές καθυστερήσεις», «το αντιποδόσφαιρο», είναι μερικά από τα σχόλια που μπορεί να βρει κανείς στο Twitter.

Αλλά όλοι ξεχνούν τι συνέβη στο «11 εναντίον 11», με τη Μάντσεστερ Σίτι να προηγείται με 1-0. Και για τον λόγο αυτόν, μία σελίδα που ασχολείται με τα νέα της Άρσεναλ, βρήκε μία φωτογραφία που έλαβε χώρα στο 1-1 του Ρικάρντο Καλαφιόρι. Εκεί που οι «πολίτες» έχουν 10 ποδοσφαιριστές εντός περιοχής και μόνο τον Έρλινγκ Χάαλαντ εκτός αυτής!

Δημήτρης Μανάκος