Η Άρσεναλ «εκνευρίστηκε» και… διέλυσε την Μπόλτον – «Κέρδος» ο Στέρλινγκ, «έλαμψαν» οι πιτσιρικάδες! (vids)

Έδωσε χρόνο συμμετοχής σε «πιτσιρικάδες», κέρδισε τον Ίθαν Νουανέρι, είδε τον Σκέλι να είναι εξαιρετικός ως αριστερός μπακ και «χάρισε» το ντεμπούτο στον 16άχρονο Πόρτερ, κάτω από τα δοκάρια. Αυτά ήταν τα οφέλη της Άρσεναλ στην άνετη πρόκριση με 5-1 επί της Μπόλτον, στον 3ο γύρο του Λιγκ Καπ. Κινητικός ο Ραχίμ Στέρλινγκ, κατέγραψε γκολ και ασίστ για πρώτη φορά με τους «κανονιέρηδες»!



Η Άρσεναλ «εκνευρίστηκε» και… διέλυσε την Μπόλτον – «Κέρδος» ο Στέρλινγκ, «έλαμψαν» οι πιτσιρικάδες! (vids)

Ήταν δεδομένο πως ο Μικέλ Αρτέτα θα προβεί σε αρκετές αλλαγές στη βασική ενδεκάδα της Άρσεναλ, μετά το πολύ δύσκολο πρόγραμμα που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι «κανονιέρηδες» την προηγούμενη εβδομάδα.

Ξεπέρασαν το εμπόδιο της Τότεναμ, έμειναν στο 0-0 με την Αταλάντα, απείχαν ένα λεπτό από το πρώτο «διπλό» στο «Έτιχαντ» μετά το 2015. Κατά συνέπεια, έμοιαζαν δεδομένες οι διαφοροποιήσεις στον 3ο γύρο του Λιγκ Καπ κόντρα στην Μπόλτον.

Ένας 16άχρονος, ο Πόρτερ, ξεκίνησε κάτω από τα δοκάρια, ο Νίκολς δεξιά, ο Σκέλι δεξιά και δύο αριστεροπόδαροι, ο Καλαφιόρι με τον Κίβιορ ως στόπερ. Βασικός ο Νουανέρι με τον Ζεσούς, αριστερά ο Ραχίμ Στέρλινγκ, που βρέθηκε για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα!

Και σχεδόν όλοι όσοι αναφέραμε, αποτέλεσαν το βασικότερο κέρδος της Άρσεναλ στο ματς κόντρα στην Μπόλτον της League One, μαζί με την άνετη πρόκριση με 5-1!

Το σκορ άνοιξε στο 15ο λεπτό ο Ντέκλαν Ράις, για να έρθει ο Νουανέρι και να κάνει το 2-0, 10 λεπτά πριν το φινάλε του πρώτου μέρους.

Κατέγραψε την πρώτη του ασίστ ο Στέρλινγκ, είχε την ευκαιρία να σκοράρει ο Άγγλος, όπως και ο Ζεσούς.

Το 2-0 του πρώτου μέρους έγινε άμεσα… 3-0 με την έναρξη της επανάληψης. Ο Νουανέρι σκόραρε και πάλι με το αριστερό στο 48’, ενώ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 53’ με τον Κόλινς στην κόντρα – επίθεση.

Εν τέλει, ο Ραχίμ Στέρλινγκ και ο Κάι Χάβερτς διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα στο 67’ και το 78’ και πλέον, οι Λονδρέζοι στρέφουν την προσοχή τους στο ματς με τη Λέστερ το Σάββατο!

Στόχος τους; Να κερδίσουν ξανά στην Premier League και να διατηρήσουν το αήττητο σερί τους σε όλες τις διοργανώσεις!

Δημήτρης Μανάκος