Δεν σταματούσε, έκανε «πάρτι» και έβαλε πέντε στη Γουέστ Χαμ: «Υπερηχητική» Λίβερπουλ στο Λιγκ Καπ! (vids)

Κατέβασε… διακόπτες, έπαιξε για να «παίξει», ήθελε να προκριθεί και «διέλυσε» τη Γουέστ Χαμ η Λίβερπουλ! Παρά τις πολλές αλλαγές, οι «κόκκινοι» επικράτησαν με 5-1 και ανατροπή απέναντι στη Γουέστ Χαμ και συνεχίζουν στο Λιγκ Καπ. Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Ντιόγο Ζότα, σκόραρε δις, το ίδιο και ο Χάκπο!  



Δεν σταματούσε, έκανε «πάρτι» και έβαλε πέντε στη Γουέστ Χαμ: «Υπερηχητική» Λίβερπουλ στο Λιγκ Καπ! (vids)

Μπορεί η Λίβερπουλ να ηττήθηκε από τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Άνφιλντ», στην 4η αγωνιστική της Premier League, όμως έκτοτε ήταν εξαιρετικά σοβαρή.

Η ομάδα του Άρνε Σλοτ κέρδισε με χαρακτηριστική ευκολία τη Μίλαν, και μάλιστα με ανατροπή, ενώ επέστρεψε στην Αγγλία και επικράτησε με 3-0 της Μπόρνμουθ, διατηρώντας ανέπαφη την εστία της.

Δικαιολόγησε γιατί διαθέτει την καλύτερη ανασταλτική λειτουργία του πρωταθλήματος και εν συνεχεία, είδε τον Ολλανδό προπονητή της να την παρατάσσει με πολλές αλλαγές, στον 3ο γύρο του Λιγκ Καπ, με αντίπαλο τη Γουέστ Χαμ.

Ήταν βασικός ο Κώστας Τσιμίκας, ξεκίνησε ο Έντο, έκανε το ντεμπούτο του στη βασική ενδεκάδα ο Φεντερίκο Κιέζα. Ωστόσο, το ματς ήταν δεδομένο πως δεν θα αποτελούσε απλή υπόθεση.

Και αυτό φανερώθηκε εξαρχής, με τον Κουάνσα να σκοράρει σε λάθος εστία στο 20ο λεπτό, αλλά τον Ντιόγο Ζότα να κάνει άμεσα το 1-1, μόλις στο 25’.

Λίγες φάσεις από εκεί και πέρα, ο Χάκπο ζήτησε πέναλτι στο 27’, ενώ κάτι ανάλογο συνέβη και με την εκκίνηση της επανάληψης, δίχως να υπάρχει όμως κάποιο σφύριγμα.

Και όταν αρχίζουν τα δύσκολα, ο Ντιόγο Ζότα είναι πάντα εκεί. Αυτός έκανε το 2-1 στο 49’, έπειτα από ασίστ του Κέρτις Τζόουνς και έβαλε τη Λίβερπουλ σε θέση οδηγού!

Έπεσε ο ρυθμός, ο Σαλάχ έκανε το 3-1 στο 74’, ο Χάκπο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 90' και το 92' και η Λίβερπουλ προκρίθηκε εντυπωσιακά στον επόμενο γύρο του Λιγκ Καπ, πανηγυρίζοντας την 3η συνεχόμενη νίκη της, σε όλες τις διοργανώσεις!

Δημήτρης Μανάκος