Εντυπωσιακός, αλλά έχει ακόμα δρόμο μπροστά του ο Κιέζα: «Να μάθει τους συμπαίκτες του...»

Όντας ο πρώτος Ιταλός που ξεκινά σε ματς της Λίβερπουλ από το 2015, ο Φεντερίκο Κιέζα έδειξε την τρομερή του διάθεση να βοηθήσει και την πολύ καλή φυσική του κατάσταση, αλλά ο Σλοτ αντίκρισε πράγματα που θα πρέπει να δουλέψει λίγο περισσότερο το θερινό μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας. 



Εντυπωσιακός, αλλά έχει ακόμα δρόμο μπροστά του ο Κιέζα: «Να μάθει τους συμπαίκτες του...»

Ο Κιέζα πήρε φανέλα βασικού στο ματς της Τετάρτης απέναντι στη Γουέστ Χαμ για τον 3ο γύρο του Λιγκ Καπ και επιχείρησε και από τις δυο πλευρές να γίνει απειλητικός και να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις για τα αντίπαλα καρέ. 

Μάλιστα, το... αεροπλανικό που προσπάθησε να κάνει και οδήγησε στο γκολ της ισοφάρισης για τους «κόκκινους», του βγήκε σε ασίστ, με τον Ζότα να το εκμεταλλεύεται και να σκοράρει με κεφαλιά. 

Ο πρώτος Ιταλός που ξεκινά σε ματς των «κόκκινων» μετά τον Μάριο Μπαλοτέλι εδώ και 9 χρόνια, έδειξε τα καλά του στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο του «Άνφιλντ», αλλά ο Άρνε Σλοτ είχε να πει: 

«Είναι σε κατάσταση να μας βοηθήσει και να μπορούμε να τον σκεφτόμαστε για το αρχικό σχήμα, αλλά έχει ακόμα να μάθει το στυλ παιχνιδιού μας, τους συμπαίκτες του, τη φιλοσοφία μας. Ωστόσο, είναι απόλυτα έτοιμος όποτε τον χρειαστούμε» είπε ο Ολλανδός κόουτς. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης