Ο Νέτο σκόραρε, αλλά έτρεξαν στον Μούντρικ: Στην Τσέλσι ξέρουν πόση ανάγκη έχει ο Ουκρανός τη στήριξη!

Θα μπορούσε να έχει τελειώσει τη φάση μόνος του, αλλά επέλεξε να προσφέρει το γκολ στον Πέδρο Νέτο. Κι αμέσως όλοι έτρεξαν πάνω του για να του αναγνωρίσουν τη σκέψη και να τον συγχαρούν. Ο Μούντρικ γνωρίζει πως ακόμα πρέπει να κάνει τεράστια προσπάθεια για να βοηθήσει την Τσέλσι, αλλά οι συμπαίκτες του αντιλαμβάνονται πόση ανάγκη έχει τη στήριξη. 



Ο Νέτο σκόραρε, αλλά έτρεξαν στον Μούντρικ: Στην Τσέλσι ξέρουν πόση ανάγκη έχει ο Ουκρανός τη στήριξη!

Ο Ουκρανός εξτρέμ ακόμα δεν έχει καταφέρει να δείξει όλα εκείνα τα στοιχεία που έκαναν τους «μπλε» να τον αποκτήσουν τον Ιανουάριο του 2023 και που έδειξε κι εκείνος στο ντεμπούτο το σε εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λίβερπουλ. 

Εκείνη η πρώτη του εμφάνιση στο «Άνφιλντ» είχε κάνει άπαντες να τον συγκρίνουν αμέσως με τον Εντέν Αζάρ για την εκρηκτικότητά του και τους τρόπους που μπορούσε να γίνει απειλητικός, αλλά όλο αυτό δεν είχε καμία συνέχεια. 

Ούτε την περασμένη σεζόν κατάφερε να βοηθήσει ο Μούντρικ και τώρα προσπαθεί για τη νέα αρχή, ακόμα μια φορά. Στο ματς του Λιγκ Καπ με την Μπάροου βρέθηκε σε θέση που θα μπορούσε να έχει σκοράρει, αλλά επέλεξε να προσφέρει το γκολ στον Πέδρο Νέτο, με την ασίστ για το εύκολο πλασέ στα δίχτυα. Οι «μπλε» έτρεξαν αμέσως στον Ουκρανό που χαμογελούσε, αφού αντιλαμβάνονται κι εκείνοι πόση ανάγκη έχει να νιώσει στήριξη και εμπιστοσύνη για να καταφέρει να δώσει στο κλαμπ όλα αυτά για τα οποία είναι πραγματικά ικανός... 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης