Με μαλλί... νεαρού Μέσι, ο 15χρονος Ιμπραΐμ Ράμπαζ «φτιάχνει» όνομα στα τμήματα υποδομής της Τσέλσι (vid)

Η κλήση του στην εθνική ομάδα κ-16 της Αγγλίας ήταν η αφορμή που τον έφερε στο προσκήνιο. Ο 15χρονος ποδοσφαιριστής της Τσέλσι, Ιμπραΐμ Ράμπαζ, είναι ένα από τα ταλέντα που θα πρέπει να προσέξουν οι «μπλε» και να φροντίσουν να κρατήσουν στο Cobham μέχρι να κληθεί στο ανδρικό τμήμα. 



Με μαλλί... νεαρού Μέσι, ο 15χρονος Ιμπραΐμ Ράμπαζ «φτιάχνει» όνομα στα τμήματα υποδομής της Τσέλσι (vid)

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στην επίθεση, κάνει... πράγματα και θαύματα με την μπλε φανέλα και μετά την παρουσία του στα μικρότερα κλιμάκι της εθνικής ομάδας του Μαρόκο, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αγγλίας, στην κατηγορία κ-16. 

Πρόκειται για ένα παιδί που σε 40 παιχνίδια έχει 52 τέρματα και 60 ασίστ στο επίπεδο που αγωνίζεται, ενώ, τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει ξεκινήσει με 3 τέρματα και 2 «σερβιρίσματα» σε 2 αναμετρήσεις. 

Με το αγγλικό εθνόσημο έχει αγωνιστεί και στην ομάδα κ-15, με την οποία είχε πετύχει φοβερό γκολ απέναντι στους Μαροκινούς του ίδιου ηλικιακού τμήματος, κάνοντας κίνηση και τελείωμα που... θύμισαν Μέσι. Και μαζί με το μαλλί που φέρνει στο μυαλό όλων τα πρώτα χρόνια του Αργεντινού σούπερ σταρ στην Μπαρτσελόνα, γίνεται ακόμα πιο ιδιαίτερο το ξεπέταγμα του Ράμπαζ. 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης