Η συζήτηση στα αποδυτήρια: Τι υποστηρίζουν στην Άρσεναλ, μετά τη «νίκη» της Μάντσεστερ Σίτι επί της Premier League;

Ουδείς περίμενε αυτή την εξέλιξη στη δικαστική «διαμάχη» της Μάντσεστερ Σίτι με την Premier League, σε ό,τι αφορά τις χορηγικές συμφωνίες, με το κλίμα στις τάξεις της Άρσεναλ όμως, να παραμένει… αγωνιστικό! «Εμείς θα τους κερδίζαμε στο 11 εναντίον 11», λένε και όλοι περιμένουν το ματς στο «Έμιρεϊτς»!



Η συζήτηση στα αποδυτήρια: Τι υποστηρίζουν στην Άρσεναλ, μετά τη «νίκη» της Μάντσεστερ Σίτι επί της Premier League;

Μεγάλη είναι η κουβέντα που λαμβάνει χώρα τη δεδομένη χρονική στιγμή στην Αγγλία, αναφορικά με τη μεγάλη «νίκη» της Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην Premier League, στις δικαστικές αίθουσες.

Όπως τονίσαμε και νωρίτερα φυσικά, πρόκειται για μία υπόθεση που δεν έχει άμεση σχέση με τις 115 παραβάσεις, αλλά όπως και να έχει, το αποτέλεσμα αυτής προξένησε εντύπωση.

Αισίως, οι Άγγλοι υποστηρίζουν πως γνωρίζουν ποιο είναι περίπου το «κλίμα» στις τάξεις της Άρσεναλ, μετά από αυτά τα δημοσιεύματα. Μία ατμόσφαιρα που γενικώς… απορεί, αλλά στρέφει το ενδιαφέρον της στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι του «πράγματος».

Ποιο είναι λοιπόν αυτό που ακούγεται πως προκύπτει από το «στρατόπεδο» της Άρσεναλ; «Δεν μας ενδιαφέρει τι συμβαίνει με την Premier League, θα τους κερδίζαμε αν παίζαμε και εμείς με 11 παίκτες!»

Δημήτρης Μανάκος