Νεύρα του Έρικσεν με τον Τεν Χαγκ: Οι δηλώσεις του, το «εγώ βγαίνω;» και το λάθος στο Γιουνάιτεντ - Τβέντε! (vid)

Εκνευρισμένος ο Κρίστιαν Έρικσεν με τον Έρικ Τεν Χαγκ, την αλλαγή του και το τελικό αποτέλεσμα στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τβέντε!



Νεύρα του Έρικσεν με τον Τεν Χαγκ: Οι δηλώσεις του, το «εγώ βγαίνω;» και το λάθος στο Γιουνάιτεντ - Τβέντε! (vid)

Ήταν εξαιρετικός στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τβέντε, ήταν ο άνθρωπος που σκόραρε για το 1-0 των «κόκκινων διαβόλων», αλλά εν τέλει, ο Κρίστιαν Έρικσεν εξελίχθηκε σε αρνητικό πρωταγωνιστή της συνάντησης.

Ο λόγος; Διότι φέρει ευθύνη για την ισοφάριση των Ολλανδών, καθώς δυσκολεύτηκε να αποφασίσει, έχασε την μπάλα σε νευραλγικό σημείο και κάπως έτσι, το 1-1 ήταν γεγονός.

Μερικά λεπτά αργότερα, στο 79’ ο Έρικ Τεν Χαγκ αποφάσισε να τον περάσει εκτός παιχνιδιού και να βάλει τον Κόμπι Μέινου στη θέση του. Όσο σπάνιο και αν ακούγεται, αυτό εκνεύρισε τον Δανό. Δεν το περίμενε, ρωτούσε αν βγαίνει, περίμενε πως θα ολοκληρώσει το 90άλεπτο.

Και ο εν γένει εκνευρισμός του έγινε φανερός και στις δηλώσεις του. Είπε πως υπάρχει απογοήτευση στα αποδυτήρια, πως το αποτέλεσμα δεν είναι αποδεκτό και πως τη δεδομένη χρονική στιγμή, όσα κάνουν οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι αρκετά!

Δημήτρης Μανάκος