ΜακΚλάρεν: «Καλά έκανε και τα έβαλε με τον Κριστιάνο ο Τεν Χαγκ, το χειρίστηκε σωστά»!

Ο πρώην βοηθός του Έρικ Τεν Χαγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Στιβ ΜακΚλάρεν, φέρεται να κατηγόρησε έμμεσα τον Κριστιάνο Ρονάλντο για θέμα νοοτροπίας και ανεπαρκή προσπάθεια στους «κόκκινους διαβόλους». Στήριξε τον Ολλανδό κόουτς της ομάδας για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε το ζήτημα του Πορτογάλου, οδηγώντας τον στην έξοδο. 



ΜακΚλάρεν: «Καλά έκανε και τα έβαλε με τον Κριστιάνο ο Τεν Χαγκ, το χειρίστηκε σωστά»!

Ο νυν ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ομάδας της Τζαμάικας και μέχρι πρότινος βοηθός του Τεν Χαγκ στο «Ολντ Τράφορντ», τοποθετήθηκε για το μεγάλο ζήτημα που είχε προκύψει στη Γιουνάιτεντ και το οποίο είχε προκαλέσει σοβαρούς τριγμούς στο εσωτερικό της ομάδας. 

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο δεν κατάφερε ποτέ να τα βρει ο Τεν Χαγκ και ο CR7 έπειτα από μια συνέντευξη - ποταμό, όπου έβγαλε στην επιφάνεια όλα όσα είχε αντικρίσει στο σύλλογο με την επιστροφή του, αποχώρησε... για το καλό του κλαμπ. 

Ο Στιβ ΜακΚλάρεν, σχολίασε την ιστορία που είχε εκτυλιχθεί τότε και είχε να πει: «Ο Τεν Χαγκ τα έβαλε με τον Ρονάλντο και καλά έκανε. Είχε συγκεκριμένα standards, κανόνες και τρόπο παιχνιδιού. Και όποιος δεν έτρεχε και δεν έκανε αυτά που έπρεπε, δεν έπαιζε! Θεωρώ ότι χειρίστηκε σωστά το θέμα του Κριστιάνο». 

Κώστας Ζάλιαρης