«Θηρίο» ετών 18 και με όνομα που προσθέτει βάρος και τιμή: Ο Μαλντίνι Καγκούρι ξεχώρισε στο ντεμπούτο του με την Άρσεναλ (vid)

Για την ηλικία του, ο σωματότυπός του είναι τέτοιος που μπορεί να χαρακτηριστεί... Hummer. Ο Μαλντίνι Καγκούρι παίζει στη θέση του αγαπημένου του παίκτη, αλλά προφανώς και του αγαπημένου ποδοσφαιριστή του πατέρα του. Και στα 18 του, ξεχώρισε στο ντεμπούτο του με την Άρσεναλ, στο ματς του Λιγκ Καπ κόντρα στην Μπόλτον. 



«Θηρίο» ετών 18 και με όνομα που προσθέτει βάρος και τιμή: Ο Μαλντίνι Καγκούρι ξεχώρισε στο ντεμπούτο του με την Άρσεναλ (vid)

Ο Αλβανός αμυντικός ονομάστηκε Μαλντίνι Κακούρι, φυσικά λόγω της αδυναμίας που είχε ο μπαμπάς του, στον μεγάλο, Πάολο Μαλντίνι. 

Εκείνος του έδωσε το όνομα και ήλπιζε ο Θεός του ποδοσφαίρου να προικίσει τον γιο του με το ταλέντο και τη δύναμη να καταφέρει να σταθεί στην άμυνα μιας μεγάλης ομάδας. 

Το βράδυ της Τετάρτης ήταν ιδιαίτερο και συγκινητικό για τον Κακούρι και την οικογένειά του, αφού, ο 18χρονος αμυντικός έκανε ντεμπούτο με το ανδρικό τμήμα της Άρσεναλ και μάλιστα, κέρδισε τα θετικά σχόλια του κόσμου για την εμφάνισή του. 

Είναι διεθνής με το τμήμα κ-19 της εθνικής ομάδας της Αλβανίας και φυσικά είναι βασικό στέλεχος του τμήματος κ-18 της Άρσεναλ, έχοντας και λιγοστές παρουσίες σε επίπεδο κ-21. Διακρίνεται για τη δύναμή του, τα τάκλιν του που προκαλούν φόβο στους αντιπάλους, ενώ, αν και χρειάζεται βελτίωση, δείχνει να έχει και καλή τεχνική κατάρτιση. 

Φυσικά λόγω και της σωματοδομής του είναι ικανότατος όταν χρειάζεται να προστατεύσει την μπάλα και δείχνει να έχει αυτό που χρειάζεται για να μπει στον κόσμο της Πρέμιερ Λιγκ ή και της Τσάμπιονσιπ, ώστε ν' αντέξει το σκληρό παιχνίδι και να δοκιμαστούν οι δυνάμεις του. 

Μέσα στο καλοκαίρι υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στους «κανονιέρηδες», ενώ, βρέθηκε στο Cobham μετακομίζοντας από τα τμήματα υποδομής της Φούλαμ, κατά τη διάρκεια του 2022. 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης