Οι «σκληροί» του Σλοτ: Βγάζει... γούστα η φετινή επίθεση της Λίβερπουλ!

Η φετινή επίθεση της Λίβερπουλ προς το παρόν αποδίδει εξαιρετικά. Και τι άλλο θα μπορούσε να ζητήσει ο Άρνε Σλοτ για το ξεκίνημα της θητείας του στο κλαμπ του λιμανιού; Οι «στρατιώτες» του για τη γραμμή κρούσης κάνουν εξαιρετικά τη δουλειά τους και αρχίζει να... μπαίνει στο κλίμα και το τελευταίο κομμάτι του παζλ, ο Φεντερίκο Κιέζα. 



Οι «σκληροί» του Σλοτ: Βγάζει... γούστα η φετινή επίθεση της Λίβερπουλ!

Οι «κόκκινοι» μετά την ήττα - σοκ από τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Άνφιλντ» αντέδρασαν τρομερά με το 3-0 επί της Μίλαν στο «Σαν Σίρο» για το Τσάμπιονς Λιγκ και πέτυχαν άλλα τρία τέρματα κόντρα στην Μπόρνμουθ του Άντονι Ιραόλα στο «Άνφιλντ». 

Στο Λιγκ Καπ σταμάτησαν στα 5 γκολ κόντρα στη Γουέστ Χαμ, όπου ο Φεντερίκο Κιέζα έκανε ντεμπούτο στο αρχικό σχήμα και έβγαλε και ασίστ, έστω και άθελά του, σε μια προσπάθεια να σκοράρει με... αεροπλανικό. Ευτυχώς για εκείνον βρέθηκε στην πορεία της μπάλας ο Ζότα για να τη στείλει στα δίχτυα με μεγαλύτερη σιγουριά. 

Μαζί με τον Ιταλό εξτρέμ που αποκτήθηκε το καλοκαίρι, η φετινή γραμμή κρούσης της Λίβερπουλ εμφανίζεται τρομερά παραγωγική στο ξεκίνημα της ποδοσφαιρικής χρονιάς. 

Ο Κιέζα που απολαμβάνει κάθε λεπτό συμμετοχής του με την κόκκινη φανέλα θ' αρχίσει να μπαίνει όλο και περισσότερο στο κλίμα, από τη στιγμή που και ο Σλοτ σχολίασε πως ναι μεν από φυσική κατάσταση είναι έτοιμος, αλλά θα πρέπει να μάθει τους συμπαίκτες του περισσότερο.

Ο Νούνιες στο ματς με την Μπόρνμουθ έβαλε τέλος στην ανομβρία του μπροστά από την αντίπαλη εστία, σκοράροντας μετά τον Απρίλη. Ο Χάκπο από το καλοκαίρι και το Euro 2024 βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, ο Μο Σαλάχ... είναι αυτός που είναι και πάντοτε θα φροντίσει να συμμετέχει στο σκοράρισμα, ο Λουίς Ντίας επίσης εμφανίζεται τρομερά αποτελεσματικός φέτος με τη νέα τάξη πραγμάτων στην άκρη του πάγκου. Και ο Ντιόγο Ζότα είναι μια σταθερά στις στιγμές που η Λίβερπουλ θα ψάξει γκολ. 

Όλοι οι επιθετικοί έχουν συμμετοχή σε γκολ. Και οι αριθμοί τους είναι συνεχώς αυξανόμενοι. Και αυτό μόνο ευτυχία μπορεί να προκαλέσει στο νέο κόουτς των «κόκκινων». 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης