Ο λόγος που ο Γκόρντον δεν έπαιξε όσο ήθελε στο EURO: «Φταίει» η Λίβερπουλ, το ήξερε ο Σάουθγκεϊτ!

Γνωστός έγινε ο λόγος που ο Άντονι Γκόρντον δεν αγωνίστηκε με τη φανέλα της Αγγλίας όσο θα ήθελε στο EURO 2024! Έχει άμεση σχέση με τη Λίβερπουλ, το γνώριζε ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ!



Ο λόγος που ο Γκόρντον δεν έπαιξε όσο ήθελε στο EURO: «Φταίει» η Λίβερπουλ, το ήξερε ο Σάουθγκεϊτ!

Μπορεί οι μήνες να έχουν περάσει και η Αγγλία να έχει περάσει πλέον σε νέα «εποχή», όμως οι Άγγλοι ρεπόρτερ αποφάσισαν να μπουν στη διαδικασία να ψάξουν τον λόγο που ο Άντονι Γκόρντον αποτέλεσε έναν από τους πιο δυσαρεστημένους ποδοσφαιριστές στο EURO 2024.

Ο επιθετικός της Νιούκαστλ ήταν πολλάκις «ξένο σώμα», δεν συγκεντρωνόταν μαζί με τους υπόλοιπους, δεν πανηγύριζε όπως οι συμπαίκτες του.

Και σύμφωνα με τους δημοσιογράφους του «Νησιού», αυτό οφειλόταν στη… Λίβερπουλ! Είχε πληροφορηθεί για το ενδιαφέρον των «κόκκινων» και είχε μεταφέρει σε συμπαίκτες του την επιθυμία του να αφήσει τη Νιούκαστλ και να «μετακομίσει» στο «Άνφιλντ»!

Εν τέλει, αυτό δεν συνέβη ποτέ, αλλά την ιστορία την γνώριζε και ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ. Και ο Άγγλος προπονητής θεωρούσε πως όλο αυτό το μεταγραφικό «σενάριο» αποσυντόνισε τον Γκόρντον, με συνέπεια να μην είναι έτοιμος πνευματικά να ενισχύσει την προσπάθεια των «τριών Λιονταριών»!

Δημήτρης Μανάκος