Τα τρία ματς που… κρίνουν το μέλλον του Τεν Χαγκ στη Γιουνάιτεντ; Γράφουν για «make or break» στην Αγγλία!

Μεγάλη πίεση ασκείται στον Έρικ Τεν Χαγκ, ο οποίος καλείται να παρουσιάσει βελτιωμένη εικόνα στα τρία προσεχή παιχνίδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων. Σε διαφορετική περίπτωση, ενδέχεται να έχουμε μέχρι και ένα «τέλος… εποχής»!



Τα τρία ματς που… κρίνουν το μέλλον του Τεν Χαγκ στη Γιουνάιτεντ; Γράφουν για «make or break» στην Αγγλία!

Η πίεση στον Έρικ Τεν Χαγκ αυξάνεται δραματικά, καθώς οι προσδοκίες των φιλάθλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι υψηλές.

Τα πρόσφατα αποτελέσματα της ομάδας και πιο συγκεκριμένα το ισόπαλο 1-1 με την Τβέντε, καθώς και η μέχρι στιγμής μέτρια παρουσία στην Premier League, έχει δημιουργήσει μεγάλη δυσαρέσκεια και σκέψεις για αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καλείται να φέρει εις πέρας τρεις αναμετρήσεις με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, αρχής γενομένης από την Τότεναμ την προσεχή Κυριακή στο «Ολντ Τράφορντ».

Η νίκη φαντάζει σχεδόν επιτακτική, όχι μόνο για βαθμολογικούς αλλά και για ψυχολογικούς λόγους. Εκτός συνόρων έχει να αντιμετωπίσει την Πόρτο για τη League Phase του Europa League. H Πόρτο, όπως και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είχε απώλεια βαθμών στην 1η αγωνιστική (ήττα με 3-2 από την Μπόντο Γκλιμτ), επομένως η πίεση για τη νίκη είναι αυξημένη και για τις δυο τους.

Η σειρά των δύσκολων αναμετρήσεων ολοκληρώνεται με την Άστον Βίλα εκτός έδρας, η οποία συνεχίζει τις περσινές υψηλές της… πτήσεις, καθώς βρίσκεται στην 2η θέση σε ισοβαθμία με τη Λίβερπουλ.

Καταλαβαίνει λοιπόν κανείς πως η σειρά των ματς και πιο συγκεκριμένα οι δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις με Πόρτο και Άστον Βίλα αποτελούν ένα «στοίχημα» για τον Ολλανδό τεχνικό, για το αν θα καταφέρει να διατηρήσει την θέση του αφενός, αλλά και για το αν θα δικαιώσει τις προσδοκίες των φίλων της ομάδας.

Κωνσταντίνος Μακρής