Η Σίτι σκέφτηκε τον Φίλιπς για αντί-Ρόδρι, αλλά ΔΕΝ υπάρχει ρήτρα: Μένει στην Ίπσουιτς!

Η Σίτι μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Ρόδρι, αναζητά λύσεις για την ενίσχυση της μεσαίας της γραμμής. Μία τέτοια φάνηκε πως προκύπτει στο πρόσωπο του Κάλβιν Φίλιπς, όμως η Ίπσουιτς ήταν ξεκάθαρη! Δεν περιλαμβάνεται άλλωστε, η αντίστοιχη ρήτρα στη μεταξύ τους συμφωνία!



Η Σίτι σκέφτηκε τον Φίλιπς για αντί-Ρόδρι, αλλά ΔΕΝ υπάρχει ρήτρα: Μένει στην Ίπσουιτς!

Έπειτα από τον ξαφνικό και «σοκαριστικό» τραυματισμό του Ρόδρι, η Μάντσεστερ Σίτι θέλοντας να «καλύψει» τη θέση του, έχει βγει στην αγορά για την αναζήτηση ενός αμυντικού μέσου. Στόχος της να διαθέτει παρόμοια χαρακτηριστικά, βοηθώντας παράλληλα την ομάδα να ανταπεξέλθει στους υψηλούς της στόχους.

Η Σίτι λοιπόν, «χτύπησε» την πόρτα της Ίπσουιτς για τον Κάλβιν Φίλιπς, όμως… ξέχασε κάτι! Το γεγονός πως ναι μεν ο ποδοσφαιριστής είναι δανεικός στην ομάδα του Κίραν ΜακΚένα, πλην όμως στη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, δεν υπάρχει «παράθυρο» επιστροφής.

Δεν θα μπορούσε δηλαδή, να επιστρέψει στη Σίτι ο Φίλιπς κατά τη διάρκεια της σεζόν, με τη «θεωρία» των Άγγλων δημοσιογράφων να απορρίπτεται.

Η εξέλιξη αυτή αφήνει τη Σίτι σε αναζήτηση άλλων εναλλακτικών για τη θέση του αμυντικού μέσου, την ώρα που τόσο οι εγχώριες αλλά και οι εκτός συνόρων προκλήσεις αυξάνονται!

Κωνσταντίνος Μακρής