Τεράστια νίκη για την Πλίμουθ του Ρούνεϊ κόντρα στη Λούτον! (vids)

Ακόμα κι αν η Λούτον έδειχνε ικανή να μπορεί να πάρει φόρα μετά από δυο διαδοχικές νίκες, η Πλίμουθ του Γουέιν Ρούνεϊ πήρε τεράστια νίκη και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα με το τελικό 3-1 στην 7η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ. Ανησύχησαν όλοι με τον Τσονγκ μετά από χτύπημα που δέχθηκε στο κεφάλι...



Τεράστια νίκη για την Πλίμουθ του Ρούνεϊ κόντρα στη Λούτον! (vids)

Υπέροχες προσπάθειες, φοβερά γκολ, πολύ σημαντικό «τρίποντο» για την Πλίμουθ του Γουέιν Ρούνεϊ.

Η ομάδα του θρύλου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε 2-1 της Λούτον που υποβιβάστηκε από την Πρέμιερ Λιγκ και που δείχνει πως δυσκολεύεται πολύ να συνηθίσει τα δεδομένα του υψηλότατου ανταγωνισμού στη δεύτερη κατηγορία.

Τόσο ο Αλ Χάι στο 8ο λεπτό με δεξί σουτ, όσο και ο Σισοκό στο 69’ με υπέροχο τελείωμα με το αριστερό, συνδύασαν το θετικό αποτέλεσμα της Πλίμουθ με θέαμα. Βέβαια, υπήρξε και η στιγμή που όλο το γήπεδο τρόμαξε και ανησύχησε λίγο πριν την ανάπαυλα, με τον Τσονγκ να πέφτει στο έδαφος έπειτα από χτύπημα στο κεφάλι σε σύγκρουση με αντίπαλό του. Οι γιατροί έτρεξαν πάνω του κι εκείνος σηκώθηκε, έχοντας βέβαια κι ένα μεγάλο καρούμπαλο... 

Το σύνολο του Ρομπ Έντουαρντς κατάφερε μόνο να μειώσει με πολύ ωραία προσπάθεια του Μόουζες στο 71’, με τον Νιγηριανό να έχει μπει στον αγωνιστικό χώρο στο 58ο λεπτό. 

Το τελικό 3-1, με το οποίο η ομάδα του Ρούνεϊ πέτυχε μόλις τη δεύτερη νίκη της για το φετινό πρωτάθλημα, διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις από τον Ιμπραΐμ Σισοκό που «χτύπησε» και δεύτερη φορά! 

Κώστας Ζάλιαρης