Η πρόταση του Χρήστου Σωτηρακόπουλου: Για το… 6/6, με τριάδα από Championship και League One!

Σάββατο, στοίχημα και εξαιρετικό μομέντουμ από το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και το απόλυτο που κάναμε στην Championship! Τριάδα επιλέγω και σήμερα, δύο ματς από τη δεύτερη κατηγορία και ένα από τη League One. Η πρόταση του Χρήστου Σωτηρακόπουλου στο England365…



Η πρόταση του Χρήστου Σωτηρακόπουλου: Για το… 6/6, με τριάδα από Championship και League One!

Είμαστε και πάλι εδώ! Ήρθε το Σαββατοκύριακο, ώρα για στοίχημα και για προβλέψεις, όπως άλλωστε κάνουμε κάθε εβδομάδα, σε αυτήν εδώ τη «γωνία» στο England365!

Με ρωτάτε τι βλέπω αυτήν την εβδομάδα και αν το νικηφόρο σερί μπορεί να συνεχιστεί. Και λέω για… ταμείο, από την στιγμή που πέρασαν και τα τρία παιχνίδια που είχα δώσει στην Championship την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ συνολικά κάναμε 6/7 στο site!

Τι βλέπω λοιπόν… Για σήμερα, σας έχω και πάλι τρία παιχνίδια, με μία μικρή διαφοροποίηση. Κοίταξα ξανά Championship και ξεχώρισα δύο G/G, αλλά προσθέτω και ένα ματς από τη League One!

Τα G/G μας λοιπόν είναι το ματς της Γουότφορντ με τη Σάντερλαντ, σε ένα ποντάρισμα που γενικώς επιβεβαιώνεται, αλλά και αυτό της Όξφορντ Γιουνάιτεντ με την Μπέρνλι. Μου αρέσει η γηπεδούχος, όσο την έχω παρακολουθήσει, είπε πολύ ωραία πράγματα στη συνέντευξή του ο Έλληνας Φώτης Κίτσος, στο England365 μεσοβδόμαδα.

Από εκεί και πέρα, διαλέγω και το Λέιτον Όριεντ – Ρέξαμ! Στηρίζω τους Ουαλούς, αποτελούν με διαφορά την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, μαζί με την Στόκπορτ, αλλά προβλέπω ένα παιχνίδι γεμάτο γκολ και θέαμα.

Αυτή είναι η τριάδα μου λοιπόν αυτό το Σάββατο, με απόδοση που σχεδόν «εξαπλασιάζει» το αρχικό ποντάρισμα!

Συνοπτικά, η πρόταση του Χρήστου Σωτηρακόπουλου με αποδόσεις της Novibet:

(17:00) Γουότφορντ – Σάντερλαντ G/G στο 1.73

(17:00) Όξφορντ Γιουνάιτεντ – Μπέρνλι G/G στο 1.74

(17:00) Λέιτον Όριεντ - Ρέξαμ Over 2,5 στο 1.80