Big Ben: Για... τετραπλασιασμό σε St. James' Park και Μολινό!

Άλλο ένα Σάββατο, άλλη μια μέρα που ο Big Ben είναι εδώ, στο England365.gr με τις στοιχηματικές του εκτιμήσεις! Η καταιγιστική δράση στην Πρέμιερ Λιγκ ξυπνά ένστικτα και κάνει το μυαλό να παίρνει χιλιάδες στροφές, με τα ενδιαφέροντα σημεία να κατακλύζουν τις σκέψεις για τα προγνωστικά μας! 



Big Ben: Για... τετραπλασιασμό σε St. James' Park και Μολινό!

Καλημέρα σε όλους φίλοι μου!!! Πρέμιερ Λιγκ, τι ωραίο συναίσθημα! Από νωρίς το μεσημεράκι, μέχρι αργά το βράδυ - και σε εξαιρετική ώρα η λήξη του τελευταίου παιχνιδιού για να ευνοήσει και τη βόλτα ή το άραγμα με το αίσθημα - οι οθόνες μας θα γεμίσουν από γήπεδα και ποδοσφαιρικές στιγμές! Γιατί να μη γεμίσει και λίγο η τσέπη μας, λοιπόν; 

Στο Νιούκαστλ, η Σίτι καλείται να ξεπεράσει και το σοκ της απώλειας του Ρόδρι για το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά και να βάλει τα δυνατά της ώστε να περάσει από το St. James' Park που είναι από τις πιο δύσκολες έδρες της Πρέμιερ Λιγκ. Οι «καρακάξες» στα 3/5 παιχνίδια τους μέχρι και αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα έχουν δεχθεί γκολ στο πρώτο ημίχρονο και στην ανάπαυλα βρίσκονταν πίσω στο σκορ. Γι' αυτό και θα επιλέξω το 2 ως αποτέλεσμα 1ου ημιχρόνου, με απόδοση 2,08 στη Novibet, εφόσον το καταφέρει η Σίτι.

Στο «Μολινό» η Λίβερπουλ θεωρώ ότι θα καταφέρει να περάσει, αλλά το θέμα είναι ο τρόπος που θα το κάνει αυτό. Ναι μεν ορισμένα αμυντικά κενά κάνουν την εμφάνισή τους ανά διαστήματα για τους «κόκκινους» και οι γηπεδούχοι είναι ομάδα που σκοράρει, αφού έχει 4/5 Goal/Goal στο φετινό πρωτάθλημα μέχρι στιγμής. Παρ' όλα αυτά θα δείξω εμπιστοσύνη στα μετόπισθεν των φιλοξενούμενων για σήμερα και το NoGoal θα είναι η επιλογή μου.

Αναλυτικά η πρόταση του Big Ben στο England365:

Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Σίτι 2 αποτέλεσμα 1ου ημιχρόνου με απόδοση 2,08

Γουλβς – Λίβερπουλ NoGoal με απόδοση 2,07