Πάει για… ιδιαίτερη επιλογή ως αντί – Ρόδρι η Σίτι: Σκέψεις για Ιταλό της Τορίνο, που έχει «ταυτιστεί» με την Έμπολι!

Σαμουέλε Ρίτσι, ο «εκλεκτός» του Πεπ Γκουαρδιόλα για τη μεσαία γραμμή της Μάντσεστερ Σίτι! Νεαρός, με αρκετά ματς καριέρας αναλογικά με τα 23 του χρόνια, διεθνής με την Ιταλία. Θα έλεγε άραγε το «ναι» η Τορίνο;



Πάει για… ιδιαίτερη επιλογή ως αντί – Ρόδρι η Σίτι: Σκέψεις για Ιταλό της Τορίνο, που έχει «ταυτιστεί» με την Έμπολι!

Προβληματισμένος είναι, όπως φυσικά αναμενόταν, ο Πεπ Γκουαρδιόλα, μετά τον τραυματισμό του Ρόδρι, με τον Καταλανό προπονητή να επισημαίνει πως αν η Μάντσεστερ Σίτι δεν καταφέρει να κατακτήσει την Premier League, θα οφείλεται στην απουσία του!

Παρόλα αυτά, αφού έγινε γνωστό πως ο Κάλβιν Φίλιπς δεν θα επιστρέψει στην ομάδα, μετά τον δανεισμό του στην Ίπσουιτς, οι «πολίτες» εξετάζουν τις επιλογές τους, για να καλύψουν την απουσία του Ισπανού.

Και φημολογείται πως ενδιαφέρονται για έναν Ιταλό μέσο, που τη δεδομένη χρονική στιγμή αγωνίζεται στην Τορίνο. Όσοι παρακολουθείτε γενικώς Serie A, θα τον γνωρίζετε! Ονομάζεται Σαμουέλε Ρίτσι, είναι 23 ετών και έχει συνδέσει τη σύντομη καριέρα του με την Έμπολι!

Μετρά οκτώ γκολ καριέρας σε επίπεδο πρωταθλημάτων, έχει παίξει και τέσσερις φορές με την «Σκουάντρα Ατζούρα».

Αγοράστηκε από την Τορίνο προ διετίας έναντι 8.5 εκατομμυρίων, διανύει την 3η του σεζόν στην ομάδα, έχει παίξει σε όλες τις φετινές της αναμετρήσεις!

Δημήτρης Μανάκος