Ο Πεπ αναφερόταν σε έναν συγκεκριμένο παίκτη της Άρσεναλ: «Θα έρθουμε στο Έμιρεϊτς, θα έχει… πόλεμο!»

Μπορεί άπαντες να θεώρησαν πως ο Πεπ Γκουαρδιόλα αναφερόταν προς τον Μικέλ Αρτέτα, όταν έκανε λόγο για «πόλεμο» ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ, όμως δεν είναι ακριβώς έτσι! Έστρεψε την προσοχή του στον Γκάμπριελ Μανγκαλάες, που είχε πει πως «σας περιμένουμε στο Έμιρεϊτς». Έτσι ξεκίνησε η «ιστορία» και η σεζόν προμηνύεται… μεγάλη!



Ο Πεπ αναφερόταν σε έναν συγκεκριμένο παίκτη της Άρσεναλ: «Θα έρθουμε στο Έμιρεϊτς, θα έχει… πόλεμο!»
Εκνευρισμένος παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του στη «Relevo» ο Πεπ Γκουαρδιόλα, με τον Καταλανό προπονητή να μιλά επιθετικά προς πάσα κατεύθυνση!

Τοποθετήθηκε για όλους και για όλα, έκανε λόγο κατά της Άρσεναλ, αναφέρθηκε στο ντέρμπι του «Έτιχαντ» και σε όσα έλαβαν χώρα με τον Έρλινγκ Χάαλαντ, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει το δικό του μήνυμα σε όσους «πολεμούν» τη Μάντσεστερ Σίτι!

Μίλησε για «πόλεμο», όμως στο τέλος της ημέρας, όλοι ρωτούν για ποιον λόγο να μπει στη διαδικασία να νευριάσει τόσο πολύ.

Αν υπάρχει κάποιος ποδοσφαιριστής που τον προκάλεσε ή αν όλα αυτά αφορούν αποκλειστικά τον Μικέλ Αρτέτα και όσα είπε πως γνωρίζει για τη Μάντσεστερ Σίτι και τις 115 παραβάσεις της.

Και τελικά, έχουμε απάντηση. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα αναφερόταν στον Γκάμπριελ Μανγκαλάες! Στον σκόρερ του δεύτερου γκολ δηλαδή της Άρσεναλ, απέναντι στους «πολίτες».

Αυτός είχε μιλήσει σε Μέσο της χώρας του για «πόλεμο», καταλήγοντας στο ότι οι Λονδρέζοι αναμένουν το ματς του δεύτερου γύρου με τη Σίτι στο «Έμιρεϊτς»!

Δημήτρης Μανάκος