«Χαμός» στην Championship: Τεράστια νίκη της Νόριτς, αλλά η μπάλα είχε βγει… ξεκάθαρα έξω στο 1-0! (pic)

Κέρδισε εκτός έδρας την Ντέρμπι η Νόριτς (2-3), ανέβηκε στην 7η θέση της βαθμολογίας της Championship, αλλά το γκολ με το οποίο προηγήθηκε ουδείς κατάλαβε γιατί και πώς μέτρησε!



«Χαμός» στην Championship: Τεράστια νίκη της Νόριτς, αλλά η μπάλα είχε βγει… ξεκάθαρα έξω στο 1-0! (pic)

Μπορεί η Νόριτς να κατάφερε να πανηγυρίσει μία τεράστια νίκη στην 7η αγωνιστική της Championship, επικρατώντας με 3-2 της Ντέρμπι, όμως η συζήτηση που λαμβάνει χώρα είναι τεράστια.

Ο λόγος; Διότι το γκολ με το οποίο τα «καναρίνια» προηγήθηκαν στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, δεν θα έπρεπε να μετρήσει.

Ο Σάρτζεντ γύρισε την μπάλα, ο Σάινθ έκανε το 1-0, αλλά ήταν προφανές πως ο πρώτος δεν είχε προλάβει να τη διατηρήσει εντός αγωνιστικού χώρου. Η στιγμή έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, αλλά το γκολ μέτρησε κανονικά.

Ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι, ο Σάινθ σκόραρε και πάλι και οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στην 7η θέση της βαθμολογίας, παρά το άγχος των τελευταίων λεπτών. 

Από εκεί και πέρα, η Γουέστ Μπρομ του Κάρλος Κορμπεράν ηττήθηκε πολύ δύσκολα για πρώτη φορά φέτος, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 από τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ.

Δεν έπεισε, αλλά ισοφάρισε σε 2-2, με το τελικό 3-2 να διαμορφώνεται τελικά από τον Μουσάμπα στο 86'.

Στο πιο… απλό ματς στην έναρξη της 7ης στροφής, η Μπλάκμπερν επικράτησε με 2-0 της ΚΠΡ, εκμεταλλευόμενη πλήρως το αριθμητικό πλεονέκτημα που προέκυψε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους!

Δημήτρης Μανάκος