Κόουλ Πάλμερ, τι τρελά κάνεις; Τέσσερα γκολ σε 20’ στο πρώτο ημίχρονο!

Αδιανόητο! Ιστορικό! Θέλεις να βρεις λέξεις να τον περιγράψεις και δεν ξέρεις αν είναι αρκετές! Ο Κόουλ Πάλμερ αφήνει το στίγμα του στην Πρέμιερ Λιγκ και πέτυχε τέσσερα τέρματα σε διάστημα 20’ στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Μπράιτον! Και προφανώς είναι ο μοναδικός στα χρονικά της Λίγκας με καρέ στο πρώτο 45λεπτο!



Κόουλ Πάλμερ, τι τρελά κάνεις; Τέσσερα γκολ σε 20’ στο πρώτο ημίχρονο!

Με μόλις 10 επαφές στο πρώτο ημίωρο, έφτασε στο χατ-τρικ, για το οποίο χρειάστηκε μόλις 10 λεπτά. Και μάλιστα, ανατρέποντας ολοκληρωτικά – και μόνος του – την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί στο «Στάμφορντ Μπριτζ» μετά το γκολ της Μπράιτον από τα πρώτα λεπτά.

Εύκολο 1-1 στο 21ο λεπτό από ασίστ του Τζάκσον, 2-1 με πέναλτι στο 28’, 3-1 με τρομερή εκτέλεση φάουλ στο 31’ και 4-2 στο 41ο λεπτό με κίνηση στο χώρο και σουτ στην κλειστή γωνία.

Ο παικταράς του Έντσο Μαρέσκα είναι ό,τι πιο μαγικό έχει να επιδείξει η Τσέλσι και αποδεικνύει προς το παρόν πως η περσινή, μαγική του σεζόν, δεν ήταν έκλαμψη.

Έφτασε πια να έχει συμμετοχή σε 42 γκολ με την μπλε φανέλα από τη μέρα που έκανε το ντεμπούτο του με τους «μπλε» του Λονδίνου και είναι ο πρώτος στην ιστορία της Πρέμιερ με καρέ τερμάτων στο πρώτο ημίχρονο!

Κώστας Ζάλιαρης