Αν ανανεώσει ο Σαλάχ με τη Λίβερπουλ, τότε σίγουρα θα σπάσει το απόλυτο ρεκόρ του Ρούνεϊ στην Πρέμιερ!

Βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα και απέναντι στη Γουλβς και ο αντίκτυπός του στα πρώτα παιχνίδια της φετινής σεζόν για τη Λίβερπουλ είναι τεράστιος. Είναι πια δεδομένο πως αν ο Μο Σαλάχ υπογράψει τελικά νέο συμβόλαιο με τους «κόκκινους», θα πιάσει μια κορυφή στην οποία έχει μείνει ο Ρούνεϊ από τη μέρα που αποσύρθηκε. 



Αν ανανεώσει ο Σαλάχ με τη Λίβερπουλ, τότε σίγουρα θα σπάσει το απόλυτο ρεκόρ του Ρούνεϊ στην Πρέμιερ!

Ο Αιγύπτιος σούπερ σταρ της Λίβερπουλ έχει συμμετοχή σε 8 τέρματα για τη Λίβερπουλ στις πρώτες 6 αγωνιστικές της φετινής Πρέμιερ Λιγκ, μετά το νικητήριο γκολ που σημείωσε στο «Μολινό», το βράδυ του Σαββάτου. 

Συνολικά έχει σκοράρει τέσσερις φορές και έχει ετοιμάσει ισάριθμα τέρματα για τους συμπαίκτες του. 

Με αυτή την επίδοση κατάφερε να ισοφαρίσει την παρουσία του θρυλικού, Σέρχιο Αγουέρο στη Μάντσεστερ Σίτι, σε ό,τι αφορά το ρόλο που έχει παίξει στο σκοράρισμα για την ομάδα του! 

Ο Αργεντινός είχε συμμετοχή σε 231 γκολ στην Πρέμιερ μόνο με τη φανέλα της Σίτι, ενώ, ο Σαλάχ έχει τον ίδιο αριθμό, απλά υπολογίζεται και η θητεία του στην Τσέλσι. 

Η απόλυτη επίδοση στο κομμάτι της επίτευξης ή της δημιουργίας τερμάτων στο κορυφαίο πρωτάθλημα, το γνωστό goal involvement, ανήκει στον Γουέιν Ρούνεϊ που είχε σταματήσει στα 276. 

Είναι δεδομένο πως αν ο «Φαραώ» υπογράψει τελικά νέο συμφωνητικό με το κλαμπ του λιμανιού, τα επόμενα χρόνια θα έχει καταφέρει να ξεπεράσει τον Άγγλο στην κορυφή της λίστας... 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης