Ο Σάντσο χαίρεται ξανά το ποδόσφαιρο και έφτασε σε επίπεδα... Αζάρ και Φάμπρεγας!

Ο Τζέιντον Σάντσο έφτιαξε γκολ και στην πρώτη του παρουσία στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για την Πρέμιερ Λιγκ, χαμογελά, χαίρεται το ποδόσφαιρο με την μπλε φανέλα και με τους νέους του συμπαίκτες και αυτό βγάζει απόλυτα κερδισμένη την Τσέλσι που μαζί του θυμάται τους Αζάρ και Φάμπρεγας! 



Ο Σάντσο χαίρεται ξανά το ποδόσφαιρο και έφτασε σε επίπεδα... Αζάρ και Φάμπρεγας!

Ο Άγγλος εξτρέμ την τελευταία μέρα των μεταγραφών αποχώρησε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη... χαμηλή θέση στις προτεραιότητες του Τεν Χαγκ, προκειμένου να λάβει εμπιστοσύνη και την ανταποδώσει, στον Έντσο Μαρέσκα στην Τσέλσι. 

Από την πρώτη στιγμή στις προπονήσεις έδειχνε πόσο πολύ θέλει να προσφέρει και να δικαιώσει τους «μπλε» που τον βοήθησαν να βγει από το αδιέξοδο στο οποίο είχε βρεθεί στο «Ολντ Τράφορντ». Και τώρα εκείνος κάνει ένα - ένα τα βήματα, καταγράφοντας τρεις ασίστ στα πρώτα τρία παιχνίδια του ως μέλος της Τσέλσι! 

Ξεκίνησε από την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπόρνμουθ, όπου έφτιαξε το νικητήριο γκολ του Ενκουνκού. Έπειτα ετοίμασε το πρώτο γκολ του Τζάκσον στο άνετο 3-0 επί της Γουέστ Χαμ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου. 

Και τώρα, είχε την ασίστ στο τέταρτο τέρμα του... ιστορικού, Κόουλ Πάλμερ, έχοντας μάλιστα κερδίσει και το πέναλτι, στο 4-2 των «μπλε» επί της Μπράιτον στο «Στάμφορντ Μπριτζ». 

Πριν από εκείνον, μονάχα οι Αζάρ (2012) και Φάμπρεγας (2014) είχαν ασίστ στα τρία πρώτα παιχνίδια τους στο κλαμπ της πρωτεύουσας. Και ο Σάντσο είναι αποφασισμένος να συνεχίσει. Όχι με τον ίδιο ρυθμό, αλλά με πολύ καλύτερο όσο περνά ο καιρός! 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης