Η Ίπσουιτς έκανε... χαλάστρα στην Άστον Βίλα με εκπληκτικό Ντέλαπ!

Λίγο πριν την τεράστια αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου για το Τσάμπιονς Λιγκ, η Άστον Βίλα είδε τον Λίαμ Ντέλαπ να σκοράρει δις εις βάρος της και να χαρίζει βαθμό στην Ίπσουιτς με το τελικό 2-2 στο Portman Road, για να σταματήσει το σερί των πέντε νικών των «villans» σε όλες τις διοργανώσεις. 



Η Ίπσουιτς έκανε... χαλάστρα στην Άστον Βίλα με εκπληκτικό Ντέλαπ!

Αν και γι' ακόμα μια φορά η Ίπσουιτς κατάφερε να σκοράρει στα πρώτα 15 λεπτά μιας αναμέτρησης, δεν μπορεί να πει κάποιος ότι το έκανε λόγω... εξαιρετικού ξεκινήματος στο ματς. Ίσα – ίσα ήταν κόντρα στη ροή του αγώνα μέχρι εκείνο το σημείο, με δυνατό σουτ του Ντέλαπ στο 8ο λεπτό να κάνει το 1-0 για τους νεοφώτιστους.

Η Βίλα δεν θα έμενε με σταυρωμένα τα χέρια... Αντέδρασε άμεσα και εκμεταλλεύτηκε λάθος του Γκριβς με τον Ρότζερς να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 και ν' αντιγράφει τον πανηγυρισμό του Κόουλ Πάλμερ που από το Σάββατο είναι το πρόσωπο της αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ. Οι «Villans» έφτασαν στην ανατροπή πριν καν την ανάπαυλα, με τον Όλι Γουότκινς να πιάνει κεφαλιά στο 32ο λεπτό για το 2-1. Αυτό ήταν το 4ο φετινό του γκολ στο πρωτάθλημα, έχοντας βρει δίχτυα σε τρία διαδοχικά ματς το τελευταίο διάστημα.

Οι «tractor boys» δεν άφησαν σε ησυχία τον Εμιλιάνο Μαρτίνες, εκμεταλλεύτηκαν τα κενά που εμφάνιζε η άμυνα της ομάδας του Έμερι και ο Κονσά έκανε λάθος από το οποίο ο Ντέλαπ στο 72ο λεπτό κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 για την Ίπσουιτς. Η ισοφάριση έκανε την ομάδα του ΜακΚένα να πιστέψει πλέον ότι θα μπορούσε να φτάσει και στην ανατροπή, ο Έμερι έπρεπε παράλληλα να σκεφτεί κάπως και το προσεχές ματς με την Μπάγερν για το Τσάμπιονς Λιγκ και τελικά οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο σκορ. 

Κώστας Ζάλιαρης