Ούτε η Τότεναμ θα το περίμενε τόσο εύκολο: «Διέλυσε» με 3-0 στο «Ολντ Τράφορντ» την… απογοητευτική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! (vids)

Εύκολα, απλά, χωρίς να απειληθεί. Μία «βόλτα» στο Μάντσεστερ και ένα «πάρτι» στο «Ολντ Τράφορντ» έκανε η Τότεναμ, η οποία επικράτησε με 3-0 της Γιουνάιτεντ, στην 6η αγωνιστική της Premier League! Από το… 3ο λεπτό δρομολογήθηκε η εξέλιξη του ματς, η κόκκινη κάρτα του Μπρούνο Φερνάντες, που είναι… φοβερά αυστηρή, «κλείδωσε» το αποτέλεσμα. Σκόραραν Σολάνκε και Κουλουσέφσκι, μαζί με τον Τζόνσον, μένουν στην 12η θέση οι «κόκκινοι διάβολοι»!



Ούτε η Τότεναμ θα το περίμενε τόσο εύκολο: «Διέλυσε» με 3-0 στο «Ολντ Τράφορντ» την… απογοητευτική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! (vids)

Ξεκίνησαν την αναμέτρηση από την ίδια βάση, είχαν αμφότερες από επτά βαθμούς, αλλά στην πραγματικότητα, πρόκειται για δύο ομάδες που είναι ολότελα διαφορετικές!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχθηκε την Τότεναμ στην 6η αγωνιστική της Premier League και η εικόνα της, τουλάχιστον για 60 λεπτά, ήταν απογοητευτική. Φάνταζε ιδιαίτερα… soft, δεν μπορούσε να προβάλλει αντίσταση, έμοιαζε κατώτερη των περιστάσεων και συνολικά… χειρότερη των Λονδρέζων που είχαν ένα πλάνο!

Και ανταμείφθηκαν για τη λογική τους να βγουν και προσπαθήσουν να παίξουν ποδόσφαιρο στο «Ολντ Τράφορντ», από πάρα πολύ νωρίς. Διότι μόλις στο 3’, η Τότεναμ πήρε το προβάδισμα με τον Τζόνσον, χάρη σε κούρσα… ολόκληρου γηπέδου από τον Φαν ντε Φεν!

Η Γιουνάιτεντ δεν αφυπνίστηκε από αυτήν την εξέλιξη, αλλά ούτε και από τις μεγάλες στιγμές των Μάντισον και Τζόνσον μέχρι και το 20’. Απεναντίας, βρέθηκε κοντά στο να δεχθεί και δεύτερο γκολ, με την πρώτη της στιγμή να έρχεται επί της ουσίας στο 37’, όταν η μπάλα βρήκε στο δοκάρι από σουτ του Γκαρνάτσο!

«Ισοφάρισε» τα δοκάρια η ομάδα του Τεν Χαγκ, διότι νωρίτερα είχα καταγράψει ένα και ο Τζόνσον, ενώ ο Ονάνα κράτησε εν συνεχεία την ομάδα του στο τετ-α-τετ του Κουλουσέφσκι!

Παρόλα αυτά, η στιγμή που «κλείδωσε» το «διπλό» έλαβε χώρα στο 42ο λεπτό. Ο Μπρούνο Φερνάντες αντίκρισε μία πολύ αυστηρή κόκκινη κάρτα, και μάλιστα απευθείας. Και το ματς δεν είχε… επιστροφή!

Το 2-0 ήρθε στο 47ο λεπτό από τον Κουλουσέφσκι από κοντά, ενώ μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας, η γηπεδούχος βρήκε έναν ρυθμό και επιχείρησε να «απαντήσει». Δεν μείωσε όμως στο καλό της διάστημα, με τις καλές στιγμές των Γκαρνάτσο και Καζεμίρο και το «πλήρωσε».

Ο Σολάνκε σκόραρε στο 77’ από κοντά και το 3-0 στο «Ολντ Τράφορντ» ήταν γεγονός. Απογοήτευση και προβληματισμός για τον Τεν Χαγκ από τον κόσμο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μένει στους επτά βαθμούς και την  7η θέση, μετά από έξι παιχνίδια! Ανέβηκε βαθμολογικά η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου, είναι 8η με 10 πόντους και ετοιμάζεται για δύο συνεχόμενα ταξίδια κόντρα σε Φερεντσβάρος και Μπράιτον!

Δημήτρης Μανάκος