Ο Μπρούνο Φερνάντες θα παίξει ξανά στην Premier League τον Νοέμβριο! – Πόσα ματς χάνει με τη Γιουνάιτεντ;

Τον είδαμε στις 29 Σεπτεμβρίου, θα τον δούμε ξανά στις 3 Νοεμβρίου! Τι ισχύει και πόσα ματς χάνει ο Μπρούνο Φερνάντες με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ…



Ο Μπρούνο Φερνάντες θα παίξει ξανά στην Premier League τον Νοέμβριο! – Πόσα ματς χάνει με τη Γιουνάιτεντ;

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο εξελίχθηκε το μεγαλύτερο ματς της 6ης αγωνιστικής της Premier League για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία ηττήθηκε με 3-0 από την Τότεναμ και παραμένει στην 12η θέση της Premier League.

Το ματς ξεκίνησε άσχημα για τους «κόκκινους διαβόλους», αλλά η στιγμή που καθόρισε την εξέλιξη της συνάντησης έγκειται στην αποβολή του Μπρούνο Φερνάντες.

Τέθηκε εκτός με απευθείας κόκκινη κάρτα και όντας αρχηγός της ομάδας του Έρικ Τεν Χαγκ θα είναι ξανά διαθέσιμος τον… Νοέμβριο!

Για ποιον λόγο τόσο αργά; Γιατί χάνει τρία παιχνίδια της Premier League και φυσικά διότι μεσολαβεί η διακοπή για τις εθνικές ομάδες!

Κατά συνέπεια, ο Πορτογάλος θα παίξει ξανά στην Premier League, στις 3 Νοεμβρίου. Τέσσερις ημέρες δηλαδή προτού η Γιουνάιτεντ υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ, μετά το ματς με την Τσέλσι.

Χάνει τρία παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Την εξόρμηση στην Άστον Βίλα, το εντός έδρας με την Μπρέντφορντ και το ματς στο Λονδίνο με αντίπαλο τη Γουέστ Χαμ!

Δημήτρης Μανάκος