«Βγαίνω να μιλήσω μόνος μου, ακούσατε τι είπε ο Μάντισον;» Έξαλλος Φερνάντες για την κόκκινη στο Γιουνάιτεντ – Τότεναμ!

Η αποκάλυψη του Μπρούνο Φερνάντες για τον Τζέιμς Μάντισον και η άποψή του για την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε και θεωρεί εντελώς… άδικη, μετά το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ!



«Βγαίνω να μιλήσω μόνος μου, ακούσατε τι είπε ο Μάντισον;» Έξαλλος Φερνάντες για την κόκκινη στο Γιουνάιτεντ – Τότεναμ!

 

Εκνευρισμένος ήταν ο Μπρούνο Φερνάντες μετά το φινάλε της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ, με τον αρχηγό των «κόκκινων διαβόλων» να παίρνει μόνος του την πρωτοβουλία να μιλήσει στο BBC!

Είπε πως δεν υπάρχει κόκκινη κάρτα, πως είναι φάουλ και πως ακόμη και ο Τζέιμς Μάντισον του είπε όταν σηκώθηκε πως η απόφαση του διαιτητή είναι λανθασμένη.

Παράλληλα, επισήμανε πως η Premier League θα πρέπει να εξετάσει και άλλα τέτοιου είδους μαρκαρίσματα, που δεν τιμωρούνται με τον ίδιο τρόπο, καταλήγοντας στα… συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του για την προσπάθεια!

Αναλυτικά, όσα είπε ο Μπρούνο Φερνάντες:

«Αποφάσισα να βγω και να μιλήσω μόνο μου. Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για όσα έκαναν με παίκτη λιγότερο. Τους εκτιμώ πολύ και τους σέβομαι.

Ακόμη και ο Τζέιμς Μάντισον όταν σηκώθηκε μου είπε πως δεν υπάρχει κόκκινη. Αν αυτό είναι κόκκινη, πρέπει να δούμε τόσα πολλά, ίδια περιστατικά. Δεν καταλαβαίνω τον VAR, δεν φώναξαν τον διαιτητή να πάει στην οθόνη να το δει!»

Δημήτρης Μανάκος