Ο Σάντσεθ εκθέτει τους ανθρώπους της Τσέλσι και ακόμα πιο πολύ το κάνει ο Πέτροβιτς στη Στρασμπούρ

Ο Σάντσεθ ουδέποτε ήταν αυτή η λύση σιγουριάς που πίστευαν στην Τσέλσι όταν τον αποκτούσαν, το έδειξε και στην αναμέτρηση με την Μπράιτον, ενώ την ίδια στιγμή, ο Πέτροβιτς που παραχωρήθηκε δανεικός στη Στρασμπούρ, εκθέτει ακόμα περισσότερο τους ανθρώπους των «μπλε» για την απόφαση που πήραν. 



Ο Σάντσεθ εκθέτει τους ανθρώπους της Τσέλσι και ακόμα πιο πολύ το κάνει ο Πέτροβιτς στη Στρασμπούρ

Ναι μεν υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Δανό, Φίλιπ Γιόργκενσεν, που αποκτήθηκε το φετινό καλοκαίρι για τη θέση κάτω απ' τα γκολπόστ, αλλά δεδομένα, δεν άξιζε στον Πέτροβιτς να φύγει και να πάρει αλλού παιχνίδια 

Γιατί, ο Ρόμπερτ Σάντσεθ δείχνει πως εκείνη η απόφαση που πάρθηκε στο κλαμπ του Λονδίνου το καλοκαίρι του 2023, κάθε άλλο παρά τους έχει δικαιώσει. 

Οι γκάφες του Ισπανού πορτιέρε - που σώθηκε από την ιστορική μέρα του Πάλμερ με τα τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο - φαντάζουν ακόμα μεγαλύτερες, αν δει κανείς τον Πέτροβιτς στη Στρασμπούρ και τη μαγική απόκρουση που πραγματοποίησε σε προσπάθεια του Γκρίνγουντ. 

Ο δανεικός από την Τσέλσι, νυν γκολκίπερ της ομάδας από το Στρασβούργο, έπαιξε καθοριστικό ρόλο για το 1-0 επί της Μαρσέιγ το βράδυ της Κυριακής και έξυσε τις πληγές των «μπλε» για την αδυναμία που παρατηρείται στη θέση κάτω απ' τα δοκάρια. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης