Εντελώς αδιόρθωτη η Γιουνάιτεντ: Πάλι αντίπαλος κάνει σπριντ ανενόχλητος από την άμυνα και η φάση τελειώνει με γκολ! (vids)

Το έπαθε και στα μέσα της περασμένης εβδομάδας στο Γιουρόπα Λιγκ, το έπαθε και στο πρωτάθλημα από την Τότεναμ. Το γκολ του Σολάνκε στο «Ολντ Τράφορντ» και αυτό της Τβέντε στο ίδιο γήπεδο λίγες μέρες νωρίτερα έχουν αρκετές ομοιότητες και αποπνέουν... αγωνιστική παραίτηση των παικτών.   



Εντελώς αδιόρθωτη η Γιουνάιτεντ: Πάλι αντίπαλος κάνει σπριντ ανενόχλητος από την άμυνα και η φάση τελειώνει με γκολ! (vids)

Ο Μίκι Φαν ντε Φεν έκανε μια από τις κούρσες της ζωής του για να ετοιμάσει το γκολ του Ντόμινικ Σολάνκε στο «Ολντ Τράφορντ» το απόγευμα της Κυριακής, στο 3-0 της Τότεναμ επί της Γιουνάιτεντ. 

Πήρε την μπάλα με ανοιχτό πρώτο κοντρόλ ώστε να μην προλάβει ο Ράσφορντ, ο τελευταίος παράτησε εντελώς τον αντίπαλό του μη επιστρέφοντας για να τον πιέσει και ο στόπερ των Λονδρέζων έκανε... βόλτα. 

Έφτασε μέχρι και την περιοχή όπου το γύρισμά του ήταν πάρε-βάλε για τον Σολάνκε. 

Λίγες μέρες νωρίτερα, αντίστοιχο σκηνικό είχε σημειωθεί και στην αναμέτρηση του Γιουρόπα Λιγκ με την Τβέντε. Οι Ολλανδοί κατάφεραν να φύγουν από το Μάντσεστερ με βαθμό, αφού στη φάση του γκολ που πέτυχαν, φεύγει ξανά παίκτης από την άμυνα και κάνει σπριντ ανενόχλητος, μέχρι τη στιγμή που έχασε την κατοχή. Τότε, όμως, ο Έρικσεν έκανε τη νέα γκέλα και η ομάδα της γενέτειρας του Τεν Χαγκ ισοφάρισε στο τελικό 1-1. 

Δείτε τα δυο τέρματα: 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης