Στις 10 Οκτωβρίου το Αγγλία – Ελλάδα, αλλά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετρά αντίστροφα για την… αποστολή του Λι Κάρσλεϊ!

Αμφίβολος είναι ο Χάρι Κέιν για την αναμέτρηση της Αγγλίας με την Ελλάδα στο «Wembley» και όλα θα ξεκαθαρίσουν μέχρι την Πέμπτη! 



Στις 10 Οκτωβρίου το Αγγλία – Ελλάδα, αλλά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετρά αντίστροφα για την… αποστολή του Λι Κάρσλεϊ!

Σημαντικό πρόβλημα και μεγάλη ανησυχία φαίνεται πως έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες στην Αγγλία, με τον Χάρι Κέιν να είναι στο επίκεντρο.

Ο λόγος; Διότι ο φορ της Μπάγερν Μονάχου τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της ομάδας του με την Μπάγερ Λεβερκούζεν και έγινε αναγκαστική αλλαγή, με το σκορ στο 1-1. Δεν μπορούσε να συνεχίσει, πράγμα που δεν συμβαίνει συχνά, οι Βαυαροί «μπλόκαραν» και το σύνολο του Τσάμπι Αλόνσο στάθηκε… όρθιο στο «Allianz Arena»!

Από εκεί και πέρα, η κρίσιμη ημέρα για την Ελλάδα έρχεται την… Πέμπτη! Γιατί το λέμε αυτό; Διότι τότε θα ανακοινώσει ο Ομοσπονδιακός προπονητής των «τριών Λιονταριών», ο Λι Κάρσλεϊ, την αποστολή της Αγγλίας για τα επικείμενα ματς του Nations League, κόντρα στην Εθνική μας και τη Φινλανδία.

Οι πιθανότητες λένε πως ο Χάρι Κέιν θα είναι κανονικά σε αυτήν, αλλά σαφώς και πρέπει να περιμένουμε.

Μην ξεχνάμε άλλωστε, πως μεσολαβεί μέχρι τότε και άλλο ένα ματς για την Μπάγερν Μονάχου, η οποία σε μερικές ώρες από τώρα συναντά την Άστον Βίλα, στην Αγγλία, για το Champions League!