Δεν πάει πουθενά ο Τεν Χαγκ, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κρατά… ζεστό τον Σάουθγκεϊτ για το καλοκαίρι!

Ο Έρικ Τεν Χαγκ υποστηρίζει πως θα βρίσκεται όλη τη σεζόν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά ο κόσμος της ομάδας έχει «διχαστεί». Τι λέει σε… φίλο του, Ολλανδό ρεπόρτερ, τι υποστηρίζει το Sky Sports, και πώς οι «κόκκινοι διάβολοι» κρατούν… ζεστό τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ για το καλοκαίρι!



Δεν πάει πουθενά ο Τεν Χαγκ, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κρατά…  ζεστό τον Σάουθγκεϊτ για το καλοκαίρι!

Η συζήτηση συνεχίζεται! Να μείνει ο Έρικ Τεν Χαγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή να αποχωρήσει άμεσα;

Αξίζει να βρίσκεται στο club, έχει δώσει πράγματα στην ομάδα, έχει περάσει την αγωνιστική του φιλοσοφία; Ή μήπως… όχι, παρά την κατάκτηση του FA Cup και του Λιγκ Καπ, την τελευταία διετία.

Έχει «διχαστεί» ο κόσμος των «κόκκινων διαβόλων», η πλειοψηφία φαίνεται πως ζητά την απομάκρυνσή του από τον σύλλογο. Αλλά στο τέλος της ημέρας, όλα δείχνουν πως δεν θα παρθεί άμεσα μία απόφαση.

Σύμφωνα με το Sky Sports, ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ είναι διατεθειμένος να στηρίξει τον Ολλανδό προπονητή, με την εβδομάδα που έρχεται, μέχρι και τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, να είναι κρίσιμη.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τον Έρικ Τεν Χαγκ να έχει διαμηνύσει σε φίλο του, Ολλανδό δημοσιογράφο, πως θα είναι για όλη τη σεζόν στο «Ολντ Τράφορντ». Μπορεί να συμβεί αυτό όμως, αν δεν τον βοηθούν τα αποτελέσματα; Οψόμεθα…

Όπως και να έχει, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κρατά… ζεστό τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ για το καλοκαίρι. Ο ίδιος δήλωσε πως δεν θα υπογράψει άμεσα σε ομάδα, αυτό ακριβώς συμβαίνει και η επιστροφή του δεν μοιάζει να έγκειται άμεσα. Μήπως αυτός, μετά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, είναι και ο «εκλεκτός» της INEOS;