Ο Γκρέιαμ Πότερ αποκάλυψε το μεγαλύτερο λάθος του στην Τσέλσι: «Πίστευα κάτι που δεν ήταν αλήθεια...»

Έχοντας αποφασίσει να εμφανιστεί δημόσια και ν' αναλύσει εκτενώς στην τηλεόραση όσα πήγαν στραβά με τη θητεία του στην Τσέλσι, ο Γκρέιαμ Πότερ στάθηκε στο μεγαλύτερο λάθος που έκανε στο «μπλε» και αυτό ήταν θέμα νοοτροπίας κι όχι κάτι αγωνιστικό...



Ο Γκρέιαμ Πότερ αποκάλυψε το μεγαλύτερο λάθος του στην Τσέλσι: «Πίστευα κάτι που δεν ήταν αλήθεια...»

Άντεξε μόλις έξι μήνες. Από τον Σεπτέμβρη του 2022 έως τον Απρίλη του 2023 .

Η εμπειρία του από την Τσέλσι ήταν εκείνη που τον έκανε σοφότερο και τον οδήγησε σε αλλαγή προτεραιοτήτων στη ζωή του τα τελευταία χρόνια, απέχοντας από τη δουλειά για να επικεντρωθεί λίγο περισσότερο στην οικογένειά του και φυσικά ν' απολαύσει και την αποζημίωση από τους «μπλε». 

Το βράδυ της Δευτέρας εμφανίστηκε στην εκπομπή MondayNightFootball του SkySports και μίλησε για εκείνο το περίεργο διάστημα της παρουσίας του στην Τσέλσι, λέγοντας χαρακτηριστικά: 

«Το πιο μεγάλο λάθος μου ήταν πως με την αλλαγή ιδιοκτησίας στο σύλλογο, πίστευα πως θα άλλαζε και η ιδιαίτερη φιλοσοφία που είχε η ομάδα με τους προπονητές. Όμως, αυτή βρισκόταν τελικά πολύ πιο βαθιά. Πριν από το Μουντιάλ του 2022, εκείνο το χειμώνα, είχαμε κάνει μόλις τρεις ήττες κι όμως αντιλαμβανόμουν ότι τα περιθώρια στένευαν» είπε μεταξύ άλλων ο Πότερ. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης