Πως ο Τεν Χαγκ μπορεί να... φύγει από τη Γιουνάιτεντ και ο Κλοπ να επιστρέψει στην προπονητική; Απίθανο σενάριο, φήμες για Ίντερ!

Σενάριο επιστροφής του Γιούργκεν Κλοπ στην προπονητική και πιο συγκεκριμένα στον πάγκο της Ίντερ έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες, καθώς οι φήμες για την απόλυση του Έρικ Τεν Χαγκ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «οργιάζουν», δημιουργώντας έτσι ένα «ντόμινο» εξελίξεων.



Πως ο Τεν Χαγκ μπορεί να... φύγει από τη Γιουνάιτεντ και ο Κλοπ να επιστρέψει στην προπονητική; Απίθανο σενάριο, φήμες για Ίντερ!

Ο Γιούργκεν Κλοπ απολαμβάνει τις διακοπές του από τον περσινό Μάιο και την τελευταία του αγωνιστική υποχρέωση για την Premier League με τη Λίβερπουλ(19/5/24). Έκτοτε, βρίσκεται μακριά από τον χώρο του ποδοσφαίρου και δεν έχει απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας.

Τις τελευταίες ώρες, ένα δημοσίευμα από την Αγγλία τον συνδέει με τον πάγκο της Ίντερ, όσο οξύμωρο και αν ακούγεται.

Τι θέλουμε να πούμε με αυτό; Πως σε μία ενδεχόμενη απόλυση του Τεν Χαγκ, επικρατέστερος αντικαταστάτης για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, λέγεται πως είναι ο Σιμόνε Ινζάγκι.

Αυτή η κίνηση θα φέρει εξελίξεις σαφώς και στην ομάδα της Ιταλίας, η οποία γνωρίζει για το ενδιαφέρον του αγγλικού συλλόγου και είναι έτοιμη να κάνει τις απαιτούμενες κινήσεις για να καλύψει το κενό στον πάγκο της.

Οι «νερατζούρι» έχουν ως πρωταρχικό στόχο τον Γερμανό τεχνικό, ο οποίος είχε ακουστεί και για τον πάγκο της εθνικής Γερμανίας και της Μπαρτσελόνα στο παρελθό,  χωρίς όμως να υπάρχει καμία συμφωνία.

Παρά τις φήμες που ακούγονται, ο ίδιος είχε δηλώσει πως δε σκοπεύει να ασχοληθεί τη δεδομένη χρονική στιγμή με το ποδόσφαιρο, λέγοντας πως δεν θα ήθελε να εργαστεί ως προπονητής για τουλάχιστον έναν χρόνο θέλοντας να κάνει ένα διάλλειμα από αυτό.

Κωνσταντίνος Μακρής