Φοβερό περιστατικό - Ο Κομπανί θυμήθηκε τα νιάτα του στην προπόνηση της Μπάγερν Μονάχου! (vid)

Στην τελευταία προπόνηση της Μπάγερν Μονάχου, πριν την αναμέτρηση με την Άστον Βίλα, για την δεύτερη αγωνιστική της League Phase του Champions League, ο προπονητής της ομάδας, Βινσέντ Κομπανί, είπε να… θυμηθεί τον παλιό καλό του εαυτό ως κεντρικός αμυντικός, με τον Τόμας Μίλερ να αναλαμβάνει χρέη… διαιτητή.



Φοβερό περιστατικό - Ο Κομπανί θυμήθηκε τα νιάτα του στην προπόνηση της Μπάγερν Μονάχου! (vid)

Απίθανο περιστατικό στην προπόνηση της Μπάγερν Μονάχου, με τον Βινσέντ Κομπανί να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Τι συνέβη;

Όπως φαίνεται και στο βίντεο οι παίκτες της ομάδας της Βαυαρίας, ανταλλάζουν πάσες στην προπόνηση, με τον coach τη ομάδας και πρώην κεντρικό αμυντικό να συμμετέχει έντονα, κάνοντας ένα μαρκάρισμα στον Άριον Ιμπραΐμοβιτς και απομακρύνοντας την μπάλα. Τόσο ο Βινσέντ Κομπανί, όσο και ο Τόμας Μίλερ, o οποίος ήταν παρατηρητής, απόλαυσαν το περιστατικό, ξεσπώντας σε γέλια.

Η ενέργεια αυτή, δημιούργησε εικόνες από το «πλούσιο» ποδοσφαιρικό παρελθόν του Βέλγου, ο οποίος είχε λειτουργήσει με τον ίδιο τρόπο σε πολλές περιπτώσεις στην 11ετή παρουσία του στα αγγλικά γήπεδα με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι.

Κωνσταντίνος Μακρής