Η είδηση που χωρίζει στα… δύο το Λίβερπουλ: Ο Μπράνθγουεϊτ μπορεί να φοράει «κόκκινα» τον Ιανουάριο!

Αίσθηση έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον νεαρό κεντρικό αμυντικό της Έβερτον, Τζάραντ Μπράνθγουεϊτ, ο οποίος αποτέλεσε τον βασικό μεταγραφικό στόχο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι. Μεγάλες οι απαιτήσεις, έκαναν πίσω οι «κόκκινοι διάβολοι», φαίνεται πως τον θέλει ο Άρνε Σλοτ!



Η είδηση που χωρίζει στα… δύο το Λίβερπουλ: Ο Μπράνθγουεϊτ μπορεί να φοράει «κόκκινα» τον Ιανουάριο!

Ο Τζάραντ Μπράνθγουεϊτ, τόσο με τις μικρές εθνικές όσο και με την εθνική ανδρών, πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Έβερτον, κάτι το οποίο έφερε στα χέρια της ομάδας του πολλές προτάσεις το περασμένο καλοκαίρι. Η Λίβερπουλ, φαίνεται να είναι διατεθειμένη να κινηθεί δυναμικά για την απόκτησή του τον προσεχή Ιανουάριο.

Την πόρτα της Έβερτον, πριν από μερικούς μήνες, χτύπησε και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επιθυμώντας να τον κάνει δικό της. Οι απαιτήσεις των «ζαχαρωτών» ήταν πολύ υψηλές, φτάνοντας μέχρι και τα 80 εκατομμύρια ευρώ, «παγώνοντας» έτσι τις διαπραγματεύσεις.

Μένει πλέον να φανεί αν ο νεαρός κεντρικός αμυντικός θα φοράει από την καινούργια χρονιά την φανέλα της Λίβερπουλ, δημιουργώντας έτσι ανακατατάξεις στις ομάδες του Μέρσεϊσαϊντ, αλλά και… ολόκληρης της πόλης!

Κωνσταντίνος Μακρής