Η Κάρντιφ χρειαζόταν τον «δικό» της Έλληνα για να κερδίσει – Η Λούτον «αυτοκτόνησε» στην Championship!

Τεράστια νίκη για την Κάρντιφ του Δημήτρη Γούτα και του Μανώλη Σιώπη στην 8η αγωνιστική της Championship, την στιγμή που η Λούτον «αυτοκτονούσε» από 2-0 με την Όξφορντ Γιουνάιτεντ. Ισόπαλη η Νόριτς με τη Λιντς, πρώτη μέχρι νεωτέρας η Σάντερλαντ!



Η Κάρντιφ χρειαζόταν τον «δικό» της Έλληνα για να κερδίσει – Η Λούτον «αυτοκτόνησε» στην Championship!

Ήθελε πολύ να κερδίσει για πρώτη φορά στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο η Κάρντιφ, δεν τα είχε καταφέρει στις επτά «στροφές» της Championship, απέλυσε τον Ερόλ Μπουλούτ και πήγαινε από το κακό στο χειρότερο.

Κάποια στιγμή θα ερχόταν όμως η στιγμή της και εν τέλει, αυτό έμελλε να συμβεί κόντρα στη Μίλγουολ. Στην επιστροφή δηλαδή του Δημήτρη Γούτα στην ομάδα, μετά την απουσία του από την αποστολή των Ουαλών, στην 7η στροφή της κατηγορίας.

Η Κάρντιφ ήταν σοβαρή, σκόραρε νωρίς και η «παρθενική» της επικράτηση για φέτος είναι γεγονός. Ήρθε με 1-0, μένει τελευταία στην ισοβαθμία, αλλά το «Μιλένιουμ» πανηγύρισε ξανά!

Την ίδια ώρα, σπουδαία νίκη θα μπορούσε να πάρει και η Λούτον, αλλά «αυτοκτόνησε» δεδομένα με αντίπαλο την Όξφορντ Γιουνάιτεντ. Είχε προηγηθεί με 2-0 στο 37’ το σύνολο του Ρομπ Έντουαρντς, αλλά του έλειπε… ξανά η σοβαρότητα. Έμεινε και με «10» η Λούτον, ισοφαρίστηκε, βρέθηκε πιο κοντά στην ήττα παρά στη νίκη, και εν τέλει μοιάζει ικανοποιημένη με τον έναν βαθμό.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, Νόριτς και Λιντς έμειναν στο 1-1, η Σάντερλαντ ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, επικρατώντας της Ντέρμπι με 2-0, ενώ η Μπέρνλι επικράτησε με 1-0 της Πλίμουθ του Γουέιν Ρούνεϊ.

Συνοπτικά, τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής:

Κάρντιφ – Μίλγουολ 1-0

Κόβεντρι – Μπλάκμπερν 3-0

ΚΠΡ – Χαλ 1-3

Λούτον – Όξφορντ Γιουνάιτεντ 2-2

Μπέρνλι – Πλίμουθ 1-0

Νόριτς – Λιντς 1-1

Σάντερλαντ – Ντέρμπι 2-0

 

Δημήτρης Μανάκος