Πώς είναι τώρα η βαθμολογία του Champions League; Τρεις με 2Χ2, πού βρίσκονται Σίτι και Άρσεναλ!

Δείτε τη βαθμολογία του Champions League τη δεδομένη χρονική στιγμή, μετά την ολοκλήρωση κατά το ήμισυ, της 2ης στροφής της League Phase!



Πώς είναι τώρα η βαθμολογία του Champions League; Τρεις με 2Χ2, πού βρίσκονται Σίτι και Άρσεναλ!

Πόσο μας έλειψαν αυτές οι βραδιές; Το «νέο» Champions League, συνεχίζει να μας προσφέρει άπλετο θέαμα με πολλά και εντυπωσιακά γκολ, ντέρμπι με νικητή και αουτσάιντερ που δε «μασάνε» από φανέλες και μάχονται μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Τι συνέβη όμως στις εφτά διαφορετικές πόλης της Ευρώπης;

Η Άρσεναλ πήρε το ντέρμπι της βραδιάς με 2-0 απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ άνετες νίκες σημείωσαν Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ απέναντι σε Γιουνγκ Μπόις, Σλόβαν και Ερυθρό Αστέρα αντίστοιχα. Η Ντόρτμουντ «διέσυρε» με 7-1 τη Σέλτικ, η Λεβερκούζεν «λύγισε» με 1-0 τη Μίλαν, ενώ Αϊντχόφεν και Σπόρτινγκ Λισαβώνας έμειναν στο 1-1.

Νωρίτερα, η Μπρεστ επικράτησε της Σάλτσμπουργκ με το επιβλητικό 4-0 στην Αυστρία, ενώ ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς μεταξύ Στουτγκάρδης και Σπάρτα Πράγας.

Όσον αφορά τη βαθμολογία τώρα; Έχει ενδιαφέρον, με τις Σίτι και Άρσεναλ να είναι στην πρώτη οκτάδα, με ίδιους βαθμούς, αλλά διαφορετική διαφορά τερμάτων!

Δημήτρης Μανάκος