Σκορ και θέαμα στο Villa Park

Η μπάλα κυλάει ασταμάτητα στα αστέρια του Champions League! Την Τετάρτη διεξάγεται το δεύτερο μέρος στη 2η αγωνιστική της διοργάνωσης και πλέον είναι γνωστό ότι στη League Phage τα λάθη απαγορεύονται.



Σκορ και θέαμα στο Villa Park

Οι αγγλικές ομάδες ρίχνονται στη «μάχη» και η Αστον Βίλα μέσα στο «Villa Park» έχει δύσκολη αποστολή απέναντι στην πανίσχυρη Μπάγερν. Κοινό χαρακτηριστικό και των δύο ομάδων είναι ότι στην πρεμιέρα «χαμογέλασαν» και με το 2/2 θα αποκτήσουν μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση στους «16».

Η Αστον Βίλα του Ουνάι Έμερι νίκησε την Γιουνκ Μπόις (0-3) και οι Γερμανοί έσπασαν τα κοντέρ με την επικράτηση 9-2 απέναντι στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ζητούμενο για τους Άγγλους να σταματήσουν τον φορμαρισμένο Χάρι Κέιν, ο οποίος σε 7 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις μετράει 10 γκολ και 5 ασίστ. Ο Άγγλος στράικερ και φέτος σκοράρει κατά βούληση, ενώ απέναντι στους «χωριάτες» συνήθως κουνάει τα δίχτυα. Συγκεκριμένα ο Κέιν σε 13 ματς κόντρα στην Αστον Βίλα έχει σκοράρει 8 γκολ και έχει μοιράσει 2 ασίστ. Anytime σκόρερ Χάρι Κέιν προσφέρεται σε απόδοση 2.00.

Προσφορά* Γνωριμίας για Πρωταθλητές με 800 Δώρα

Αξίζει να σταθούμε και στον τρόπο που αγωνίζονται οι δύο ομάδες. Αμφότερες έχουν το μυαλό τους περισσότερο στην επίθεση παρά στην άμυνα. Τα τρία τελευταία ματς της Αστον Βίλα έληξαν Goal & Over 2.5 και το τελευταίο ήταν το 2-2 στην έδρα της Ίπσουιτς. Στην αντίπερα όχθη τα νούμερα της Μπάγερν στην επίθεση προκαλούν τρόμο και η άμυνα περνάει σε δεύτερη μοίρα. Οι Βαυαροί στα 4 από τα 6 ματς σε όλες τις διοργανώσεις έχουν δει την εστία τους να παραβιάζεται και το Σάββατο έμειναν στο 1-1 με τη Λεβερκούζεν στο ντέρμπι της Bundesliga. Τα παραπάνω νούμερα «φωτογραφίζουν» ανοιχτό ματς στο Villa Park και το Goal σε συνδυασμό με το Over 3.5 κοστολογείται σε απόδοση 2.50.

Champion προσφορά* Γνωριμίας

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοίχημα  για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.