«Και ο πιο ακριβός γκολκίπερ στην ιστορία της Νιούκαστλ, παίζει»: Η στιγμή της αλλαγής του Οδυσσέα Βλαχοδήμου! (pic)

Είναι γεγονός, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του για την φετινή σεζόν με την φανέλα της Νιουκάστλ, όντας ο πιο ακριβοπληρωμένος τερματοφύλακας της ιστορίας της!



«Και ο πιο ακριβός γκολκίπερ στην ιστορία της Νιούκαστλ, παίζει»: Η στιγμή της αλλαγής του Οδυσσέα Βλαχοδήμου! (pic)

Στην αναμέτρηση της Νιουκάστλ για το Λιγκ Καπ απέναντι στη Γουίμπλεντον, η οποία ολοκληρώθηκε με σκορ 1-0, αγωνίστηκε για πρώτη φορά ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος στη φετινή σεζόν. Μετά την απόκτησή του το καλοκαίρι από τις «καρακάξες», δεν είχε πάρει χρόνο συμμετοχής, γεγονός το οποίο είχε δημιουργήσει «σύννεφα» για το μέλλον του στον αγγλικό σύλλογο.

Αυτό ήταν αναμενόμενο, καθώς είχε αποκτηθεί με το ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ, ποσό ρεκόρ για την ομάδα του Έντι Χάου, για τη θέση του τερματοφύλακα. Στην εν λόγω συνάντηση λοιπόν, έπειτα από τον τραυματισμό του Μάρτιν Ντουμπράβκα στο γόνατο, ο αντικαταστάτης του ήταν ο Έλληνας διεθνής, ο οποίος εισήλθε στο 46ο λεπτό και αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο.

Αυτά ήταν και τα πρώτα λεπτά συμμετοχής για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο με την φανέλα της Νιουκάστλ, με τον ίδιο να αναμένει να «γράψει» ακόμη περισσότερα στο μέλλον.

Κωνσταντίνος Μακρής