Ο Σαλάχ συνεχίζει τα μαγικά του κι ας περιμένει ακόμα το νέο συμβόλαιο από τη διοίκηση... (vid)

Ο Μο Σαλάχ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για τη Λίβερπουλ κόντρα στην Μπολόνια στο «Άνφιλντ» για τη League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ, το πανηγύρισε παρέα με τον Κώστα Τσιμίκα, έπιασε σπάνιες κορυφές με την κόκκινη φανέλα και με τον τρόπο του πιέζει τους διοικούντες για την ανανέωση του συμβολαίου του.   



Ο Σαλάχ συνεχίζει τα μαγικά του κι ας περιμένει ακόμα το νέο συμβόλαιο από τη διοίκηση... (vid)

Ένας «Φαραώ»… άλλο πράγμα! Ο Μοχάμεντ Σαλάχ σκόραρε ξανά, το έκανε με τον πιο αγαπημένο του τρόπο συγκλίνοντας κεντρικά προς την περιοχή με την μπάλα στο «καυτό» αριστερό του και αυτομάτως  τ’ όνομά του τοποθετήθηκε στην κορυφή, σε διαφορετικές λίστες.

Ο Αιγύπτιος σούπερ σταρ των «κόκκινων» είναι τώρα πια ο Αφρικανός με τα περισσότερα γκολ στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού τα 45 τέρματα που έχει στο… λογαριασμό του, ξεπέρασαν την επίδοση του Ντρογκμπά (44) και άφησαν πολύ πιο πίσω τον 3ο της παρέας, Σαμουέλ Ετό (30).

Παράλληλα, έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Λίβερπουλ που σκοράρει σε 5 διαδοχικά παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ στο «Άνφιλντ» και επιπλέον, είναι ο πρώτος που έχει γκολ και ασίστ σε 9 αναμετρήσεις της κορυφαίας διοργάνωσης για αγγλικό κλαμπ!

Κι όλα αυτά, στους τελευταίους μήνες του τρέχοντος συμβολαίου. Το απολαμβάνει, φροντίζει να κάνει μαγική χρονιά και πετά το μπαλάκι στη διοίκηση για την πιθανή ανανέωση της συνεργασίας τους…

 

 

Κώστας Ζάλιαρης