Πήρε έναν βαθμό με «10» παίκτες η Γιουνάιτεντ – «Έφτιαξε» το βράδυ στο τέλος ο Μαγκουάιρ, έσωσε τον Τεν Χαγκ!

Δύο ματς, δύο βαθμοί, κακή εικόνα και ανατροπή από την Πόρτο μέσα σε 23 αγωνιστικά λεπτά! Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο εξελίχθηκε και η 2η αγωνιστική του Europa League για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία πάντως «σώθηκε» στο φινάλε, με πρωταγωνιστή τον Χάρι Μαγκουάιρ! Σκόραρε στο 91ο λεπτό και με το τελικό 3-3, μένει αήττητη στην Ευρώπη.



Πήρε έναν βαθμό με «10» παίκτες η Γιουνάιτεντ – «Έφτιαξε» το βράδυ στο τέλος ο Μαγκουάιρ, έσωσε τον Τεν Χαγκ!

Προηγείται με 2-0 στην Πορτογαλία. Αποδείξει εξαιρετικά για τα πρώτα 20 λεπτά απέναντι στην Πόρτο, μέσα στην Πορτογαλία.

Η εμφάνισή της είναι μεστή, ο Μάρκους Ράσφορντ και ο Ράσμους Χόιλουντ έχουν βρει δίχτυα.

Στο 7ο λεπτό σκόραρε ο Άγγλος, έκανε το 2-0 άμεσα ο Νορβηγός και οι «κόκκινοι διάβολο» έκαναν ονειρικό ξεκίνημα στο Europa League.

Παρόλα αυτά, μέχρι και το φινάλε του πρώτου μέρους, η Πόρτο έφερε το παιχνίδι σε ισορροπία. Μείωσε ο Πεπέ στο 27ο λεπτό και ήρθε ο Ομοροντιόν στο 34ο λεπτό για να κάνει το 2-2.

Πανηγύρισε, σκόραρε με κεφαλιά, ήταν έξαλλοι οι ποδοσφαιριστές του Έρικ Τεν Χαγκ με το γκολ που δέχθηκαν, αλλά ουδείς μπορούσε να αλλάξει την εξέλιξη της συνάντησης. Ούτε ο Ντε Λιχτ που φώναζε, ούτε ο Μαζράουι που μπήκε στα δίχτυα, ούτε ο Μαρτίνες που κοιτούσε αποσβολωμένος.

Με την έναρξη της επανάληψης, η Πόρτο το είχε πιστέψει! Ο Ομοροντιόν έκανε το 3-2 στο 50ο λεπτό, με τους Πορτογάλους να φέρνουν «τούμπα» το παιχνίδι άμεσα!

Και η αντίδραση της Γιουνάιτεντ ήταν… μηδαμινή. Προσπάθησε να πιέσει, δεν τα κατάφερε και απεναντίας, δέχθηκε κόκκινη κάρτα ο Μπρούνο Φερνάντες στο 81ο λεπτό!

Παρόλα αυτά, το 3-3 ήρθε από τον Χάρι Μαγκουάιρ στο 91ο λεπτό και με το τελικό 3-3 πήρε τον δεύτερο βαθμό της στην Ευρώπη!