Έκλεισε τα social media και... ξαναβρήκε την υγειά του: Ο Μπρέναν Τζόνσον σκοράρει αδιαλείπτως για την Τότεναμ!

Το κατάφερε και το βράδυ της Πέμπτης, πετυχαίνοντας το δεύτερο, καθοριστικό γκολ για την Τότεναμ που επιβλήθηκε 2-1 της Φερεντσβάρος. Ο Μπρέναν Τζόνσον έκλεισε τα social media και έδιωξε ένα τεράστιο βάρος από πάνω του, με αποτέλεσμα να βρίσκει συνεχώς δίχτυα το τελευταίο διάστημα! 



Έκλεισε τα social media και... ξαναβρήκε την υγειά του: Ο Μπρέναν Τζόνσον σκοράρει αδιαλείπτως για την Τότεναμ!

Οι υβρεις, τα χυδαία σχόλια, η κακόβουλη κριτική και όλα όσα διάβαζε ο Τζόνσον στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media επηρέασαν την ψυχική του υγεία. 

Επέλεξε να κλείσει τα πάντα και να καθαρίσει το μυαλό του από την τοξικότητα που υπάρχει - και που δεν είναι ελληνικό φαινόμενο - στις τάξεις των οπαδών ανάλογα με το αν έκανε κάποιος καλό ή κακό παιχνίδι. 

Κι όμως, από τη στιγμή που προχώρησε σε αυτή την κίνηση τον προηγούμενο μήνα, ο 23χρονος εξτρέμ σαν να... ανακουφίστηκε. Και να κατάφερε να παραμείνει συγκεντρωμένος στο ποδόσφαιρο. Και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μετρά γκολ σε πέντε διαδοχικά παιχνίδια. 

Από το ματς του Λιγκ Καπ απέναντι στην Κόβεντρι, όπου πανηγύρισε με νόημα μπροστά στους οπαδούς δείχνοντας τη σιωπή, αλλά και όντας απόλυτα διστακτικός όταν πήγε με τους συμπαίκτες του να χειροκροτήσουν την εξέδρα, ο Τζόνσον πήρε φόρα.

Σκόραρε απέναντι σε Μπρέντφορντ, Καραγμπάγκ, Γιουνάιτεντ και Φερεντσβάρος. Και τώρα πια πανηγυρίζει βγάζοντας από μέσα του την όποια πίεση. Αφήνει το συναίσθημα να βρει το δρόμο του. Και μόνο καλό του κάνει αυτό. 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης