Τρεις άσοι από Championship και League One για το «ταμείο» του Χρήστου Σωτηρακόπουλου!

Δύο άσοι στη League One, ένας στην Championship, εμπιστοσύνη στους γηπεδούχους! «Τριάδα» προτείνω και αυτή την εβδομάδα, με απόδοση που «τετραπλασιάζει». Φαβορί η Μπέρνλι, Μπόλτον και Γουίκομ κάνουν τη… δουλειά τους και ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος επιστρέφει στα «ταμεία»!  



Τρεις άσοι από Championship και League One για το «ταμείο» του Χρήστου Σωτηρακόπουλου!

Ήρθε Σάββατο και η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα! Έχουμε προβλέψεις λοιπόν, τόσο από την Championship, όπως άλλωστε σας έχω συνηθίσει τις τελευταίες εβδομάδες, όσο και από τη League One.

Και για να κάνουμε την… έκπληξη αυτή την εβδομάδα, προτείνω ένα παιχνίδι από τη 2η τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου και δύο από την 3η. Ας ξεκινήσουμε από την 9η αγωνιστική της Championship, με την Μπέρνλι να υποδέχεται την Πρέστον στο «Τερφ Μουρ».

Δύσκολο ματς, φαβορί οι γηπεδούχοι, αυτούς θα εμπιστευτώ, βασιζόμενος και στη «φόρμα» τους. Είναι αήττητοι στα πέντε τελευταία παιχνίδια, δεν έχουν δει καν την εστία τους να παραβιάζεται στα τρία από τα τέσσερα τελευταία τους.

Πέραν της Μπέρνλι όμως, θα προτείνω ακόμη δύο άσους από τη League One. Πιστεύω σε αυτόν της Μπόλτον απέναντι στη Σριούσμπερι, με τη γηπεδούχο να έχει βελτιώσει στις τελευταίες αγωνιστικές την απόδοσή της. Αλλά θεωρώ πως τον άσο θα επιβεβαιώσει και η Γουίκομ με αντίπαλο την Κρόουλι.

Δύο νίκες στις τρεις τελευταίες φορές που την υποδέχθηκε μετρά η γηπεδούχος, μπορεί το καλό για αυτήν να «τριτώσει». Θυμίζω πως ήταν εξαιρετικά ανταγωνιστική στο «σπίτι» της κόντρα και στην Άστον Βίλα για το Λιγκ Καπ, την στιγμή που η Κρόουλι δεν έχει πάρει βαθμό εκτός έδρας στις τρεις τελευταίες εξορμήσεις της!

Συνοπτικά, η πρόταση του Χρήστου Σωτηρακόπουλου από τη Novibet:

(14:30) Μπέρνλι – Πρέστον 1 στο 1.65

(17:00) Μπόλτον – Σριούσμπερι 1 στο 1.41

(17:00) Γουίκομ – Κρόουλι  1 στο 1.55